Цибулеві кільця в клярі

цибулеві кільця
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування20 хвЗагальний час30 хв

Цибулеві кільця в клярі є настільки простою стравою, що про неї часто-густо абсолютно забувають. А між тим, це приємна й поживна закуска просто з нічого. Про велику користь цибулі говорити не потрібно. Крім того цей овоч прикрашує смак численної кількості різноманітних страв. Спробуйте класичний рецепт цибулі в клярі, але трошки покращений. Кляр приготуємо з майонезом, а не сметаною – так хрумкіше і смачніше.

 5 цибулин
 3 яйця
 2 ст. л. борошна
 2 ст. л. майонезу
 олія для смаження
 сіль, перець
1

Очищаємо й нарізаємо цибулю кільцями завтовшки 0,5 см. Найкраще брати цибулю середніх розмірів, адже велика буде розпадатися при смаженні.

2

Розділяємо порізану цибулю на окремі кільця, солимо, перчимо.

3

В окремий посуд розбиваємо яйця, додаємо майонез, борошно й збиваємо до однорідної маси.

4

У глибокій сковороді розігріваємо олію – стільки, щоб при смаженні цибулеві кільця були повністю зануреними.

5

Вмочуємо порізані цибулеві кільця у кляр, виделкою викладаємо на сковороду й обсмажуємо з обох сторін до золотавої скоринки.

6

Після смаження викладаємо кільця на серветку, щоби позбутися зайвого жиру.

7

Гарно складаємо цибулеві кільця на тарілку, прикрашаємо зеленню й подаємо з різноманітними соусами, свіжими овочами.

Цибулеві кільця – рецепт з пивом і до пива  

Цибулеві кільця з пікантним смаком можна приготувати за цікавим рецептом – для кляру потрібно збити яєчний білок з пивом. Якщо обсмажувати цибулеві кільця просто у борошні, то отримаємо більш суху страву, що нагадує хрусткі чипси.

Рецепт цибуляників

Цибуляники можна приготувати аналогічно кабачковим оладкам. Потрібно дрібно порізати 2-3 цибулини, додати яйце, 2 ст. л. борошна, сіль, перець – має вийти густа маса, й підсмажувати з обох сторін. Ви вже знаєте, як зробити цибулеві кільця й цибуляники, спробуйте цибулю фаршировану. Для цього середину з цибулі обережно вирізаємо. Оболонку, що залишилася відварюємо, наповнюємо начинкою з м’яса або грибів та запікаємо.

КатегоріяКухня

Інгредієнти

 5 цибулин
 3 яйця
 2 ст. л. борошна
 2 ст. л. майонезу
 олія для смаження
 сіль, перець

Кроки рецепта

1

Очищаємо й нарізаємо цибулю кільцями завтовшки 0,5 см. Найкраще брати цибулю середніх розмірів, адже велика буде розпадатися при смаженні.

2

Розділяємо порізану цибулю на окремі кільця, солимо, перчимо.

3

В окремий посуд розбиваємо яйця, додаємо майонез, борошно й збиваємо до однорідної маси.

4

У глибокій сковороді розігріваємо олію – стільки, щоб при смаженні цибулеві кільця були повністю зануреними.

5

Вмочуємо порізані цибулеві кільця у кляр, виделкою викладаємо на сковороду й обсмажуємо з обох сторін до золотавої скоринки.

6

Після смаження викладаємо кільця на серветку, щоби позбутися зайвого жиру.

7

Гарно складаємо цибулеві кільця на тарілку, прикрашаємо зеленню й подаємо з різноманітними соусами, свіжими овочами.

Цибулеві кільця в клярі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору