Десерт з сиру і желатину

Десерт сир і желатин
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування25 хвЗагальний час50 хв

Сирні десерти – це смачні й корисні ласощі. Сир гармонійно поєднується з будь-якими фруктами, ягодами, вершками й маслом, а також какао. Десерти із сиру – це швидкі десерти, готуються легко й просто, адже зазвичай не потребують термічної обробки. Видів десертів із сиру кожен може назвати чимало.

Інгредієнти
 500 гр сиру (творогу)
 500 мл молока
 150 гр сметани
 200 гр цукру
 30 гр желатину
 3 банани
 25 гр ванільного цукру
1

Желатин заливаємо молоком, залишаємо для набухання.

2

Сир з цукром і ванільним цукром ретельно перетираємо блендером. Додаємо сметану й продовжуємо збивати.

3

Молоко розігріваємо на маленькому вогні для повного розчинення желатину, не кип’ятимо.

4

Збиваємо сирну масу для десерту із сиру й потрошку доливаємо молочну масу і продовжуємо збивати.

5

У високу форму заливаємо частину желе, викладаємо шматочки банана, і так шарами наповнюємо всю форму. Відправляємо на холод. На зрізі десерт з сиру дуже апетитний і гарний.

Спробуйте ще прості рецепти десерту із сиру від наших авторів, і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом.

Десерт із сиру повітряно-желейний

Все просто: 20 г желатина заливаємо молоком (150 мл) для набухання. Сир (0,5 кг) збиваємо з 2-3 ст. л. цукрової пудри. Додаємо набухлий желатин та знову збиваємо. Викладаємо у форми – і на холод. Цей десерт із сиру подобається навіть тим, кому сир не дуже смакує.

Парфе: десерт із сиру та бананів

Збиваємо 300 г сиру, 3 банани, 100 г сметани, 3 ст. л. цукру й щіпку кориці. Викладаємо у форми й заморожуємо.

Десерт із сиру: глазурований сирок

Сир збиваємо з цукром, ваніллю. На водяній бані розтоплюємо шоколад, наносимо тонкий шар на форми й на декілька хвилин ставимо у морозилку. Виймаємо, швидко викладаємо сирну масу у форми, зверху поливаємо
розтопленим шоколадом – і на холод.

Як прикрасити десерт із сиру

Формочки з сирним десертом можна занурити у гарячу воду й гарненько викласти на тарілку. Для прикрашення: присипати какао-порошком або тертим шоколадом, прикрасити свіжими, замороженими фруктами або ягодами, готовими листками з шоколаду, горіхами й цукатами, желейними фігурками й зефіром, формованим мармеладом. Може бути безліч цікавих ідей для швидких десертів – вигадайте власні та не забудьте поділитися ними на сайті.

КатегоріяКухня

Інгредієнти

Інгредієнти
 500 гр сиру (творогу)
 500 мл молока
 150 гр сметани
 200 гр цукру
 30 гр желатину
 3 банани
 25 гр ванільного цукру

Кроки рецепта

1

Желатин заливаємо молоком, залишаємо для набухання.

2

Сир з цукром і ванільним цукром ретельно перетираємо блендером. Додаємо сметану й продовжуємо збивати.

3

Молоко розігріваємо на маленькому вогні для повного розчинення желатину, не кип’ятимо.

4

Збиваємо сирну масу для десерту із сиру й потрошку доливаємо молочну масу і продовжуємо збивати.

5

У високу форму заливаємо частину желе, викладаємо шматочки банана, і так шарами наповнюємо всю форму. Відправляємо на холод. На зрізі десерт з сиру дуже апетитний і гарний.

Десерт з сиру і желатину

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори