blank

М’які пончики із вишневою начинкою

М’які пончики – слушні поради

Обсмажуйте пончики частинами на помірному вогні. Олії має бути стільки, щоб пончики могли вільно в ній плавати, не торкаючись одне одного.

Якщо зовні пончики покрилися рум’яною скоринкою, а зсередини не просмажилися, значить, температура олії була надто високою. Варто зменшити вогонь.

Пишні пончики – рецепти з різними начинками

Ароматні пончики приготувати можна з улюбленою начинкою: будь-який джем або варення, банани, домашній сир, шоколад, згущене молоко. Або просто прикрасьте цукровою глазур’ю.

М’які пончики без начинки, присмачені перетертим часником – це чудові пампушки до борщу.

М’які пончики з вишневою начинкою чудово підійдуть як для звичайних днів, так і для святкового столу.

blank

М’які пончики із вишневою начинкою

Пропонуємо рецепт м’яких пончиків із вишневою начинкою та надзвичайно пахучим ароматом. Приготування пончиків з вишневою начинкою не викликає труднощів, адже рецепт досить простий та легкий.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 1 година 35 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 1 година 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти

  • 450 g борошна
  • 100 ml молока
  • 30 g вершкового масла
  • 1 qt яйця
  • 100 ml теплої води
  • 60 g цукру
  • 1 tsp ванільного цукру
  • 7 g сухих дріжджів
  • дрібка солі

Кроки приготування

Спосіб приготування

  • Спочатку потрібно додати в окрему посудину муку, сіль, сухі дріжджі та перемішати їх.
  • Тепле вершкове масло, яйце, звичайний та ванільний цукор збийте за допомогою міксера або спеціального кухонного вінчика.
  • З’єднайте муку з утвореною масою, додайте туди тепле молоко та теплу воду. При вимішуванні тіста, можна додати ще небагато муки. Місити його потрібно протягом 7-10 хвилин.
  • Тісто повинне бути м’яким, однорідним та пухким. Змастіть вершковим маслом посудину, в якій воно перебуває, накрийте її плівкою або ж рушником та відкладіть у тепле місце на 1-2 години.
  • Витягніть тісто, вимісіть знову та розподіліть на 2 частини. Обмотайте знову плівкою та залиште на 10 хвилин.
  • Після того, як тісто стало більшим та пухкішим, розкачайте його так, щоб товщина становила 1,5 сантиметрів.
  • За допомогою спеціальної форми або ж звичайної склянки зробіть кільця однакового розміру.
  • У каструлю налийте оливкової олії та добре її розігрійте. По черзі опускайте пончики у гарячу олію та обсмажуйте протягом 2-3 хвилин з двох боків.
  • Готові пончики витягніть з олії та покладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками. Це допоможе швидше стекти олії.
  • Теплі пончики за допомогою кондитерського мішка начиняйте вишневим джемом. Може присипати цукровою пудрою або злегка полити розтопленим шоколадом.
Прокрутка до верху