морквяний пиріг

Морквяний пиріг

морквяний пиріг

Морквяний пиріг

Морквяний пиріг - швидкий і простий рецепт. Соковитий, ніжний і пухкий, такий пиріг оцінять і діти, і дорослі. Дуже добре смакує з міцним чорним чаєм або кавою. А кожна досвідчена господиня у своїй книзі рецептів безумовно має кілька видів такого пирога.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 50 хвилин
Загальний час: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 розпушувач для тіста
  • 150 g родзинок або сушеної журавлини
  • 100 g подрібнених волоських горіхів
  • 6 морквин
  • 4 яйця
  • 250 g борошна
  • 120 g цукру
  • сіль - щіпка
  • масло для змащування форми

Кроки приготування

  • Родзинки замочуємо в окропі.
  • Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної білої маси, додаємо терту моркву і горіхи.
  • Всипаємо борошно, розпушувач і сіль, добре перемішуємо.
  • Форму змащуємо маслом або олією.
  • Промиваємо і ретельно обсушуємо родзинки, змішуємо їх з ложкою борошна. Додаємо в тісто.
  • Виливаємо тісто у форму і розрівнюємо.
  • Випікаємо при 180 градусах до «сухого сірника», зазвичай це займає 40-50 хвилин.
Прокрутка до верху