Мафіни нашвидкуруч
Мафіни – один з найпростіших та найшвидших видів випічки. Зручні тим, що процес приготування тіста дуже невибагливий, можна досхочу експериментувати з додатками : ягоди, шоколад, горіхи, сухофрукти, тощо, а готові мафіни чудово зберігаються у морозилці і після розмороження не втрачають своїх смакових якостей.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
На 12 штук
- 80 g вершкового масла
- 2 яйця
- 280 g борошна
- 100 g цукру
- 150 ml молока
- 1 пакетик розпушувача для тіста
- 1 пакетик ванільного цукру
- кориця
- щіпка солі
Кроки приготування
- В посудині змішати борошно, цукор, сіль, ванільний цукор та розпушувач.
- В іншій посудині змішати молоко, розтоплене масло та яйця.
- З’єднати рідкі інгредієнти з сухими та ретельно вимішати, щоби не було грудочок.
- Наповнити формочки для мафінів не доходячи до половини та випікати протягом 15 хв при температурі 180 градусів.