Мафіни нашвидкуруч

Мафіни нашвидкуруч

Мафіни нашвидкуруч

Мафіни нашвидкуруч

Мафіни – один з найпростіших та найшвидших видів випічки. Зручні тим, що процес приготування тіста дуже невибагливий, можна досхочу експериментувати з додатками : ягоди, шоколад, горіхи, сухофрукти, тощо, а готові мафіни чудово зберігаються у морозилці і після розмороження не втрачають своїх смакових якостей.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

На 12 штук

  • 80 g вершкового масла
  • 2 яйця
  • 280 g борошна
  • 100 g цукру
  • 150 ml молока
  • 1 пакетик розпушувача для тіста
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • кориця
  • щіпка солі

Кроки приготування

  • В посудині змішати борошно, цукор, сіль, ванільний цукор та розпушувач.
  • В іншій посудині змішати молоко, розтоплене масло та яйця.
  • З’єднати рідкі інгредієнти з сухими та ретельно вимішати, щоби не було грудочок.
  • Наповнити формочки для мафінів не доходячи до половини та випікати протягом 15 хв при температурі 180 градусів.
Прокрутка до верху