Лимонад
Що може бути краще за склянку кислуватого, освіжаючого і прохолодного лимонаду жарким літнім днем? Нічого. А приготувати його зовсім просто. Ви легко можете приготувати великий дзбанок чи банку лимонаду і тримати його в холодильнику, завжди під рукою.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 l негазованої води
- 3 лимони
- 180 g цукру
- м’ята (факультативно)
Кроки приготування
- Довести воду до кипіння, зняти з вогню, всипати цукор і почекати поки він розчиниться
- Тим часом витиснути сік з лимонів
- В посудину для лимонаду влити лимонний сік, додати воду з цукром, дати охолонути і поставити в холодильник на 2 години
- При бажанні, подавати з льодом та м’ятою