blank

Лимонад

blank

Лимонад

Що може бути краще за склянку кислуватого, освіжаючого і прохолодного лимонаду жарким літнім днем? Нічого. А приготувати його зовсім просто. Ви легко можете приготувати великий дзбанок чи банку лимонаду і тримати його в холодильнику, завжди під рукою.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 l негазованої води
  • 3 лимони
  • 180 g цукру
  • м’ята (факультативно)

Кроки приготування

  • Довести воду до кипіння, зняти з вогню, всипати цукор і почекати поки він розчиниться
  • Тим часом витиснути сік з лимонів
  • В посудину для лимонаду влити лимонний сік, додати воду з цукром, дати охолонути і поставити в холодильник на 2 години
  • При бажанні, подавати з льодом та м’ятою
Прокрутка до верху