blank

Крамбл із абрикосами

blank

Крамбл із абрикосами

Крамбл - дуже прості в приготуванні ласощі, що зазвичай складаються з двох шарів: основи з ягід або фруктів і крихти, що покриває їх: з борошна, цукру і вершкового масла. Ось рецепт, щоб приготувати абрикосовий крамбл. Скибочки абрикосів під час випікання розм'якшуються, виділяють сік і набувають консистенції джему, а крихта стає хрумкою і ідеально доповнює нижній фруктовий шар.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g абрикосів
  • 120 g борошна (1 склянка об'ємом 200 мл)
  • 100 ml олії
  • 80 g цукру

Кроки приготування

  • Абрикоси миємо, витираємо насухо, розрізаємо на половинки, видаляємо кісточки. Нарізаємо скибочками.
  • Розкладаємо скибочки абрикосів у порційні форми.
  • Духовку розігріваємо до 180 градусів.
  • Для приготування пісочної крихти в миску насипаємо борошно, цукор і додаємо холодне вершкове масло, яке натираємо на великій тертці або нарізаємо дрібними кубиками.
  • Пальцями перетираємо суміш до отримання дрібної крихти.
  • Розкладаємо крихту поверх абрикосів.
  • Запікаємо крамбл з абрикосами в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
  • Крамбл з абрикос готовий. Подаємо абрикосовий крамбл у теплому вигляді. З кулькою морозива – ідеально! Смачного!
Прокрутка до верху