Крамбл із абрикосами
Крамбл - дуже прості в приготуванні ласощі, що зазвичай складаються з двох шарів: основи з ягід або фруктів і крихти, що покриває їх: з борошна, цукру і вершкового масла. Ось рецепт, щоб приготувати абрикосовий крамбл. Скибочки абрикосів під час випікання розм'якшуються, виділяють сік і набувають консистенції джему, а крихта стає хрумкою і ідеально доповнює нижній фруктовий шар.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 300 g абрикосів
- 120 g борошна (1 склянка об'ємом 200 мл)
- 100 ml олії
- 80 g цукру
Кроки приготування
- Абрикоси миємо, витираємо насухо, розрізаємо на половинки, видаляємо кісточки. Нарізаємо скибочками.
- Розкладаємо скибочки абрикосів у порційні форми.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів.
- Для приготування пісочної крихти в миску насипаємо борошно, цукор і додаємо холодне вершкове масло, яке натираємо на великій тертці або нарізаємо дрібними кубиками.
- Пальцями перетираємо суміш до отримання дрібної крихти.
- Розкладаємо крихту поверх абрикосів.
- Запікаємо крамбл з абрикосами в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
- Крамбл з абрикос готовий. Подаємо абрикосовий крамбл у теплому вигляді. З кулькою морозива – ідеально! Смачного!