Абрикоси миємо, витираємо насухо, розрізаємо на половинки, видаляємо кісточки. Нарізаємо скибочками.
Розкладаємо скибочки абрикосів у порційні форми.
Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Для приготування пісочної крихти в миску насипаємо борошно, цукор і додаємо холодне вершкове масло, яке натираємо на великій тертці або нарізаємо дрібними кубиками.
Пальцями перетираємо суміш до отримання дрібної крихти.
Розкладаємо крихту поверх абрикосів.
Запікаємо крамбл з абрикосами в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Крамбл з абрикос готовий.
Подаємо абрикосовий крамбл у теплому вигляді. З кулькою морозива – ідеально!
Смачного!