blank

Кавуново-ягідний коктейль

blank

Кавуново-ягідний коктейль

Скоро почнеться сезон кавунів і ми пропонуємо вам урізноманітнити своє меню цим свіжим соковим коктейлем. Вибирайте достиглий кавун з солодкою хрумкою мякоттю та доповніть його сезонними червоними ягодами, журавлиною або чорною смородиною. Морожені ягоди ідеально підійдуть для цього рецепта.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g м’якоті кавуна
  • свіжої або мороженої журавлини
  • 100 g мороженої полуниці
  • 80 g цукру

Кроки приготування

  • М’якоть кавуна нарізати кубиками
  • Покласти в чашу блендера разом зі всіма іншими інгредієнтами
  • Дуже добре збити, до отримання повністю однорідної маси
  • Охолодити протягом 1 години Подавати холодним
Прокрутка до верху