Кавуново-ягідний коктейль
Скоро почнеться сезон кавунів і ми пропонуємо вам урізноманітнити своє меню цим свіжим соковим коктейлем. Вибирайте достиглий кавун з солодкою хрумкою мякоттю та доповніть його сезонними червоними ягодами, журавлиною або чорною смородиною. Морожені ягоди ідеально підійдуть для цього рецепта.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g м’якоті кавуна
- свіжої або мороженої журавлини
- 100 g мороженої полуниці
- 80 g цукру
Кроки приготування
- М’якоть кавуна нарізати кубиками
- Покласти в чашу блендера разом зі всіма іншими інгредієнтами
- Дуже добре збити, до отримання повністю однорідної маси
- Охолодити протягом 1 години Подавати холодним