Італійський гарячий шоколад з перцем чилі
Незважаючи на наявність вогняного перцю чилі, гарячий шоколад не має гарячої гостроти. Напій виходить ніжний, приємний, із насиченим смаком. Поціновувачі дуже густого шоколаду, можуть збільшити його кількість у рецепті.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 150 g шоколаду (70-90% какао)
- 500 ml молока
- 1 tsp кориці
- пів чайної ложки перцю чилі
- 1 tsp крохмалю
- 1 tsp ванільного цукру
Кроки приготування
- Подрібнюємо шоколад.
- Підігріваємо молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.
- Додаємо корицю, перець та ванільний цукор і перемішуємо.
- Скручуємо вогонь та додаємо шоколад. Постійно помішуємо до повного розчинення шоколаду в молоці.
- Для густоти шоколаду можна додати крохмаль.
- Наливаємо шоколад у чашку, додаємо корицю та трохи перцю чилі. Напій готовий!