шоколад з чилі

Італійський гарячий шоколад з перцем чилі

шоколад з чилі

Італійський гарячий шоколад з перцем чилі

Незважаючи на наявність вогняного перцю чилі, гарячий шоколад не має гарячої гостроти. Напій виходить ніжний, приємний, із насиченим смаком. Поціновувачі дуже густого шоколаду, можуть збільшити його кількість у рецепті.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 150 g шоколаду (70-90% какао)
  • 500 ml молока
  • 1 tsp кориці
  • пів чайної ложки перцю чилі
  • 1 tsp крохмалю
  • 1 tsp ванільного цукру

Кроки приготування

  • Подрібнюємо шоколад.
  • Підігріваємо молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.
  • Додаємо корицю, перець та ванільний цукор і перемішуємо.
  • Скручуємо вогонь та додаємо шоколад. Постійно помішуємо до повного розчинення шоколаду в молоці.
  • Для густоти шоколаду можна додати крохмаль.
  • Наливаємо шоколад у чашку, додаємо корицю та трохи перцю чилі. Напій готовий!
Прокрутка до верху