Домашнє печиво
Класичний рецепт домашнього печива з шоколадною крихтою. Просте і недороге у приготуванні, таке печиво чудово зберігається і буде незамінним сніданком чи перекусом для дітей та дорослих.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 150 g борошна
- 85 g цукру
- 100 g чорного шоколаду
- 1 яйце
- 85 g масла кімнатної температури
- 1 tsp порошку до печива
- 1 tsp солі ванільний цукор
Кроки приготування
- Покришити шоколад на крихти. Ви можете купити готові шоколадні крихти, але, зазвичай, вони суттєво нижчої якості, ніж чорний шоколад у плитках
- Духовку нагріти до 180 гр.
- В мисці добре змішати разом 75 гр масла, цукор, яйце і ванільний цукор.
- Муку просіяти з розпушувачем і акуратно ввести до масляної суміші, ретельно вимішати, останнім етапом додати шоколад.
- Застелити бритванку для випікання пергаментом, силіконовий лист не потрібно ні застеляти папером, ні змащувати. Формувати печиво прямо на формі викладаючи його двома ложками, сильно притискати не варто, але потрібно залишати достатньо місця між печивом.
- Випікати 10 хв.