домашнє печиво

Домашнє печиво

домашнє печиво

Домашнє печиво

Відкрийте для себе рецепт неймовірно ніжного печива з частинками шоколаду родом з дитинства , яке порадує як дітей так і дорослих.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 10 хвилин
Загальний час: 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 85 g вершкового масла
  • 85 g цукру
  • 150 g борошна
  • 100 g чорного шоколаду
  • 1 яйце
  • 1 пакетик ванільногоцукру
  • 1 tsp порошку для печива
  • дрібка солі

Кроки приготування

  • Подрібнюємо шоколад.
  • Розігріваємо духовку до 180°C. У салатник кладемо 75 г вершкового масла, цукор, ціле яйце, ванілін і все перемішуємо.
  • Поступово додаємо борошно, змішане з розпушувачем, сіллю і шоколадом.
  • Вистилаємо деко пергаментним папером і змащуємо його маслом. Формуємо на листі печиво.
  • Щоб сформувати печиво, використовуємо 2 столові ложки і робимо невеликі купки на відстані один від одного; вони виростуть при випіканні.
  • Випікаємо 10 хвилин.
Прокрутка до верху