Домашнє печиво
Відкрийте для себе рецепт неймовірно ніжного печива з частинками шоколаду родом з дитинства , яке порадує як дітей так і дорослих.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 85 g вершкового масла
- 85 g цукру
- 150 g борошна
- 100 g чорного шоколаду
- 1 яйце
- 1 пакетик ванільногоцукру
- 1 tsp порошку для печива
- дрібка солі
Кроки приготування
- Подрібнюємо шоколад.
- Розігріваємо духовку до 180°C. У салатник кладемо 75 г вершкового масла, цукор, ціле яйце, ванілін і все перемішуємо.
- Поступово додаємо борошно, змішане з розпушувачем, сіллю і шоколадом.
- Вистилаємо деко пергаментним папером і змащуємо його маслом. Формуємо на листі печиво.
- Щоб сформувати печиво, використовуємо 2 столові ложки і робимо невеликі купки на відстані один від одного; вони виростуть при випіканні.
- Випікаємо 10 хвилин.