Десерт сир і желатин

Десерт з сиру і желатину

Спробуйте ще прості рецепти десерту із сиру від наших авторів, і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом.

Десерт із сиру повітряно-желейний

Все просто: 20 г желатина заливаємо молоком (150 мл) для набухання. Сир (0,5 кг) збиваємо з 2-3 ст. л. цукрової пудри. Додаємо набухлий желатин та знову збиваємо. Викладаємо у форми – і на холод. Цей десерт із сиру подобається навіть тим, кому сир не дуже смакує.

Парфе: десерт із сиру та бананів

Збиваємо 300 г сиру, 3 банани, 100 г сметани, 3 ст. л. цукру й щіпку кориці. Викладаємо у форми й заморожуємо.

Десерт із сиру: глазурований сирок

Сир збиваємо з цукром, ваніллю. На водяній бані розтоплюємо шоколад, наносимо тонкий шар на форми й на декілька хвилин ставимо у морозилку. Виймаємо, швидко викладаємо сирну масу у форми, зверху поливаємо
розтопленим шоколадом – і на холод.

Як прикрасити десерт із сиру

Формочки з сирним десертом можна занурити у гарячу воду й гарненько викласти на тарілку. Для прикрашення: присипати какао-порошком або тертим шоколадом, прикрасити свіжими, замороженими фруктами або ягодами, готовими листками з шоколаду, горіхами й цукатами, желейними фігурками й зефіром, формованим мармеладом. Може бути безліч цікавих ідей для швидких десертів – вигадайте власні та не забудьте поділитися ними на сайті.

Десерт сир і желатин

Десерт з сиру і желатину

Сирні десерти – це смачні й корисні ласощі. Сир гармонійно поєднується з будь-якими фруктами, ягодами, вершками й маслом, а також какао. Десерти із сиру – це швидкі десерти, готуються легко й просто, адже зазвичай не потребують термічної обробки. Видів десертів із сиру кожен може назвати чимало.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти

  • 500 g сиру (творогу)
  • 500 ml молока
  • 150 g сметани
  • 200 g цукру
  • 30 g желатину
  • 3 банани
  • 25 g ванільного цукру

Кроки приготування

  • Желатин заливаємо молоком, залишаємо для набухання.
  • Сир з цукром і ванільним цукром ретельно перетираємо блендером. Додаємо сметану й продовжуємо збивати.
  • Молоко розігріваємо на маленькому вогні для повного розчинення желатину, не кип’ятимо.
  • Збиваємо сирну масу для десерту із сиру й потрошку доливаємо молочну масу і продовжуємо збивати.
  • У високу форму заливаємо частину желе, викладаємо шматочки банана, і так шарами наповнюємо всю форму. Відправляємо на холод. На зрізі десерт з сиру дуже апетитний і гарний.
Прокрутка до верху