Спробуйте ще прості рецепти десерту із сиру від наших авторів, і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом.
Десерт із сиру повітряно-желейний
Все просто: 20 г желатина заливаємо молоком (150 мл) для набухання. Сир (0,5 кг) збиваємо з 2-3 ст. л. цукрової пудри. Додаємо набухлий желатин та знову збиваємо. Викладаємо у форми – і на холод. Цей десерт із сиру подобається навіть тим, кому сир не дуже смакує.
Парфе: десерт із сиру та бананів
Збиваємо 300 г сиру, 3 банани, 100 г сметани, 3 ст. л. цукру й щіпку кориці. Викладаємо у форми й заморожуємо.
Десерт із сиру: глазурований сирок
Сир збиваємо з цукром, ваніллю. На водяній бані розтоплюємо шоколад, наносимо тонкий шар на форми й на декілька хвилин ставимо у морозилку. Виймаємо, швидко викладаємо сирну масу у форми, зверху поливаємо
розтопленим шоколадом – і на холод.
Як прикрасити десерт із сиру
Формочки з сирним десертом можна занурити у гарячу воду й гарненько викласти на тарілку. Для прикрашення: присипати какао-порошком або тертим шоколадом, прикрасити свіжими, замороженими фруктами або ягодами, готовими листками з шоколаду, горіхами й цукатами, желейними фігурками й зефіром, формованим мармеладом. Може бути безліч цікавих ідей для швидких десертів – вигадайте власні та не забудьте поділитися ними на сайті.
Десерт з сиру і желатину
Інгредієнти для рецепту
Інгредієнти
- 500 g сиру (творогу)
- 500 ml молока
- 150 g сметани
- 200 g цукру
- 30 g желатину
- 3 банани
- 25 g ванільного цукру
Кроки приготування
- Желатин заливаємо молоком, залишаємо для набухання.
- Сир з цукром і ванільним цукром ретельно перетираємо блендером. Додаємо сметану й продовжуємо збивати.
- Молоко розігріваємо на маленькому вогні для повного розчинення желатину, не кип’ятимо.
- Збиваємо сирну масу для десерту із сиру й потрошку доливаємо молочну масу і продовжуємо збивати.
- У високу форму заливаємо частину желе, викладаємо шматочки банана, і так шарами наповнюємо всю форму. Відправляємо на холод. На зрізі десерт з сиру дуже апетитний і гарний.