blank

Бісквіт без яєць

Можна взяти деко для запікання нестандартної форми або маленькі порційні формочки. Щоб готовий бісквіт було легше дістати, змащуємо форму рафінованою олією без запаху та злегка посипаємо борошном. 

Бісквіт можна подати на стіл як десерт до чаю або кави. Для святкового торта потрібно лише додати до всіх інгредієнтів горіхи, курагу, родзинки. Такі коржі вийдуть красивішими. А якщо змастити готовий бісквіт густим сметанним кремом, він зникне зі столу за лічені хвилини! Жодної крихти не залишиться!  

blank

Бісквіт без яєць

Тісто для бісквіта без яєць готується дуже легко. Продукти для такої випічки недорогі, не потрібно витрачати час на збивання білків та жовтків, ретельне замішування вручну. Саме простота приготування бісквіта без яєць підкорює любителів солодких кулінарних смаколиків.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g пшеничного борошна
  • 2 tsp розпушувача
  • 100 g цукру
  • 200 ml кефіру
  • 5 tbsp соняшникової олії
  • Ванілін

Кроки приготування

  • Просіємо борошно та з'єднаємо його з ванільним цукром і розпушувачем для тіста. Ретельно все перемішуємо.
  • Змішуємо кефір з олією та цукром. Перемішую, поки всі крупинки цукру не розчиняться.
  • Акуратно виливаємо отриману масу в суміш борошна, ванільного цукру та розпушувача. Заливаємо рідину поступово тонким струмком, постійно помішуючи інгредієнти віночком або міксером. Мають утворитися маленькі бульбашки.
  • Готове тісто переливаємо в змащену форму та відправляємо у розігріту до 180°С духовку. Час випікання бісквіта без яєць приблизно 15-20 хвилин. Все залежить від розташування дека, духовки та режиму приготування.
Прокрутка до верху