Абрикосовий компот на зиму
"Фанта" на зиму готується з абрикосів та апельсинів, виходить дуже смачною. А часу для приготування компоту з абрикосів знадобиться зовсім небагато.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- Абрикоси
- Апельсини (2 кружечки на 3-літрову банку)
- Цукор (300 г на 3-літрову банку)
Кроки приготування
- Абрикоси миємо та виймаємо кісточки. Апельсин миємо і нарізаємо кружечками.
- У чисту, простерилізовану 3-літрову банку викладаємо абрикоси, додаємо пару кружечків апельсина та 300 г цукру. Заливаємо все окропом.
- Закриваємо банку стерилізованою кришкою, перевертаємо дном вгору і обгортаємо ковдрою до повного остигання.
- Компот на зиму (фанта) з абрикосів і апельсинів готовий.