blank

Абрикосовий компот на зиму

blank

Абрикосовий компот на зиму

"Фанта" на зиму готується з абрикосів та апельсинів, виходить дуже смачною. А часу для приготування компоту з абрикосів знадобиться зовсім небагато.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • Абрикоси
  • Апельсини (2 кружечки на 3-літрову банку)
  • Цукор (300 г на 3-літрову банку)

Кроки приготування

  • Абрикоси миємо та виймаємо кісточки. Апельсин миємо і нарізаємо кружечками.
  • У чисту, простерилізовану 3-літрову банку викладаємо абрикоси, додаємо пару кружечків апельсина та 300 г цукру. Заливаємо все окропом.
  • Закриваємо банку стерилізованою кришкою, перевертаємо дном вгору і обгортаємо ковдрою до повного остигання.
  • Компот на зиму (фанта) з абрикосів і апельсинів готовий.
Прокрутка до верху