Вафельні трубочки

Вафельні трубочки

Вафельні трубочки

Вафельні трубочки

Вафлі відмінно підійдуть для смакування разом з чашкою чаю, кави та іншого солодкого напою. Щоб приготувати самотужки цей десерт, вам знадобиться вафельниця та бажання творити. Найчастіше для начинки використовують згущене молоко у поєднанні з горіхами. Ми підготували рецепт ароматних та хрустких вафель з насиченим та солодким пломбіром. Ви можете використовувати куплений пломбір або ж приготувати у домашніх умовах.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти:

Тісто:

  • 5 qt яєць
  • 4 tbsp цукру
  • 2 tbsp сметани
  • 12 g ванільного цукру
  • 1 cups борошна
  • 100 g вершкового масла

Начинка:

  • пів склянки борошна
  • 4 tbsp цукру
  • 1 яйце
  • 90 g вершкового масла
  • 8 tbsp сметани

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • Спочатку варто відділити білки від жовтків та відкласти у холодильник.
  • Розтопіть вершкове масло та для тіста використовуйте злегка тепле.
  • З’єднайте цукор з жовтками та збийте до однорідної суміші.
  • Додайте туди розтоплене вершкове масло, сметану та перемішайте.
  • Просіяне борошно висипте до суміші та перемішайте до однорідної консистенції.
  • Холодні білки збийте до утворення білої піни.
  • Додайте їх до суміші із жовтків та перемішайте.
  • Підготуйте інгредієнти для крему.
  • З’єднайте сметану, просіяне борошно, цукор та яйце.
  • Посудину покладіть на водяну пару та готуйте до утворення густої структури. Тут важливо постійно помішувати.
  • Посудину накрийте харчовою плівкою та залиште охолонути.
  • Після того як крем охолонув, додайте злегка розтоплене вершкове масло та збийте за допомогою кухонного вінчика чи блендера. У вас повинен вийти легкий та повітряний пломбір. Відкладіть у холодильник, щоб він краще загус.
  • Вафельницю нагрійте та на середину форми висипте столову ложку тіста.
  • Закрийте її, злегка притиснувши, та випікайте протягом 2 хвилин.
  • Зніміть вафлі та відразу скручуйте її у трубочку за допомогою дерев’яної палички або ж металевої трубки.
  • За допомогою кондитерського мішка додайте пломбір у вафлі.
  • За бажанням зверху можете посипати цукровою пудрою.
Прокрутка до верху