школадний пиріг

Шоколадний пиріг в мультиварці

школадний пиріг

Шоколадний пиріг в мультиварці

Ми пропонуємо вам дуже простий рецепт шоколадного пирога, який ви можете приготувати як в мультиварці, так і в духовці.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 1 година 20 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 2 години

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g кулінарного (або звичайного чорного) шоколаду
  • 100 g вершкового масла
  • 100 g цукру
  • 50 g борошна
  • 3 яйця

Кроки приготування

  • Якщо ви печете пиріг у духовці – включіть термостат на 180 градусів
  • Шоколад поламати на кусочки і розтопити на водяній бані. Масло розтопити на малому вогні. Змішати разом масло і шоколад.
  • В мисці збити разом яйця, цукор та борошно.
  • Добре вимішати з шоколадно-масляною сумішшю
  • Змастити форму маслом і вилити в форму тісто
  • Випікати в мальтиварці на режимі «Випічка» протягом 1 год. Перед тим, як діставати пиріг – перевірити готовність зубочисткою. Якщо випікаєте в духовці – пекти протягом 30-40 хв при 180 градусах.
Прокрутка до верху