ковбаса шоколадна

Шоколадна ковбаска

Рецепт Тірамісу.

ковбаса шоколадна

Шоколадна ковбаска

Якщо вам хочеться чогось нового та незвичного до ранкової кави – ось вам рецепт шоколадної ковбаски : простий, швидкий, недорогий та цікавий. В оригінальному рецепті використовується печиво савоярді, воно продається в кожному великому супермаркеті, коштує небагато і мати його під рукою завжди варто, якщо ви любите готувати Тірамісу та схожі десерти, але може підійти й інше просте печиво типу «До кави».
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 180 g вершкового масла кімнатної температури
  • 200 g печива Савоярді, поламаного на шматочки розміром біля 1 см
  • 4 жовтки
  • 160 g цукру
  • 100 g пудри какао
  • 200 g будь який горіхів нарізаних невеликими кусочками
  • 150 g нарізаних невеликими кусочками сухофруктів
  • щіпка солі

Кроки приготування

  • Жовтки збити з цукром. Додати масло, какао, сіль та збивати до отримання однорідної гладкої маси.
  • Горіхи, сухофрукти та печиво додати до маси та ретельно вимішати.
  • Взяти листок фольги, викласти туди шоколадну масу та загорнути ковбаскою, товщиною біля 5 см. Покласти в холодильник на ніч.
  • Подавати, нарізаючи скибочками.
Прокрутка до верху