Шоколадна ковбаска
Якщо вам хочеться чогось нового та незвичного до ранкової кави – ось вам рецепт шоколадної ковбаски : простий, швидкий, недорогий та цікавий. В оригінальному рецепті використовується печиво савоярді, воно продається в кожному великому супермаркеті, коштує небагато і мати його під рукою завжди варто, якщо ви любите готувати Тірамісу та схожі десерти, але може підійти й інше просте печиво типу «До кави».
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 180 g вершкового масла кімнатної температури
- 200 g печива Савоярді, поламаного на шматочки розміром біля 1 см
- 4 жовтки
- 160 g цукру
- 100 g пудри какао
- 200 g будь який горіхів нарізаних невеликими кусочками
- 150 g нарізаних невеликими кусочками сухофруктів
- щіпка солі
Кроки приготування
- Жовтки збити з цукром. Додати масло, какао, сіль та збивати до отримання однорідної гладкої маси.
- Горіхи, сухофрукти та печиво додати до маси та ретельно вимішати.
- Взяти листок фольги, викласти туди шоколадну масу та загорнути ковбаскою, товщиною біля 5 см. Покласти в холодильник на ніч.
- Подавати, нарізаючи скибочками.