Домашній пломбір з вафлями

blank
АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування15 хвЗагальний час35 хв

Літо – це саме той час для освіжаючих напоїв та холодного і водночас смачного морозива, яке приносить задоволення. Більшість віддають перевагу домашньому приготуванню десерту. Одним з найпоширеніших залишається пломбір, який відзначається насиченим смаком та ароматом. Існують безліч рецептів його приготування. Ми підготували рецепт домашнього пломбіру, який вам однозначно сподобається.

Інгредієнти:
 250 гр згущеного молока (білого)
 650 гр вершків 33%
 коржі вафель
Спосіб приготування:
1

Спочатку варто збити вершки, поступово додаючи до них згущене молоко.

2

Якщо вам подобається солодке морозиво, то додавайте більше згущеного молока. Якщо ви поціновувач відносно несолодких смаків, тоді додавайте менше.

3

Рівномірно викладіть отриману масу на вафлю.

4

Зверху можете посипати натертим шоколадом або подрібненим печенням Орео.

5

Накрийте морозиво зверху ще однією вафлею.

6

Розріжте на невеликі шматки та покладіть морозиво у морозильну камеру на декілька годин.

7

Перед подаванням до столу або ж споживанням, покладіть у холодильник, щоб воно трохи стало м’якшим.

Інгредієнти

Інгредієнти:
 250 гр згущеного молока (білого)
 650 гр вершків 33%
 коржі вафель

Кроки рецепта

Спосіб приготування:
1

Спочатку варто збити вершки, поступово додаючи до них згущене молоко.

2

Якщо вам подобається солодке морозиво, то додавайте більше згущеного молока. Якщо ви поціновувач відносно несолодких смаків, тоді додавайте менше.

3

Рівномірно викладіть отриману масу на вафлю.

4

Зверху можете посипати натертим шоколадом або подрібненим печенням Орео.

5

Накрийте морозиво зверху ще однією вафлею.

6

Розріжте на невеликі шматки та покладіть морозиво у морозильну камеру на декілька годин.

7

Перед подаванням до столу або ж споживанням, покладіть у холодильник, щоб воно трохи стало м’якшим.

Домашній пломбір з вафлями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору