Печиво на майонезі через м’ясорубку

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування35 хвЗагальний час1 год

Смачне, ароматне та хрумке печиво з нашого дитинства! На його приготування потрібно пів години, а ваші близькі будуть у захваті. Вам не знадобиться спеціальних кулінарних навичок, ви без особливих зусиль впораєтеся з простим та смачним рецептом.

 3 скл. пшеничного борошна
 3 яйця
 125 гр маргарину
 125 гр майонезу
 1 скл. цукру
 ¼ ч. л. соди
 Джем або густе варення – до смаку
 Цукрова пудра – до смаку
 Ванілін
1

Розмякшений маргарин розтираємо виделкою.

2

Відокремлюємо яєчні жовтки від білків і ретельно перетираємо блендером жовтки з цукром до повного розчинення цукру.

3

Додаємо до суміші жовтків та цукру майонез та ванілін, перемішуємо.

4

З'єднуємо приготовлену суміш з розтертим маргарином і також добре перемішуємо до однорідності.

5

Тепер перемішуємо соду з борошном і починаємо поступово додавати борошно у підготовлену суміш яєць, майонезу та маргарину.

6

Замішуємо тісто, воно має вийти досить щільним. Готове тісто відправляємо на 20-30 хвилин у холодильник.

7

Охолоджене тісто починаємо перекручувати через м'ясорубку. Черв'ячки з тіста мають падати на поверхню, яка посипана борошном.

((Тісто можна також натерти на великій тертці – і вийде так званий тертий пиріг. Але у такому випадку потрібно тісто охолоджувати довше або покласти у морозилку))
((А якщо маєте спеціальні шаблони, які можна вставляти у м’ясорубку, то можна отримати печиво у вигляді черв’ячків різної форми та одразу випікати))

8

Застеляємо деко пергаментним папером і змащуємо його вершковим маслом.

9

Трохи обвалюємо черв'ячків з тіста у борошні та викладаємо рівномірно на лист.

10

Змащуємо цей шар густим варенням або джемом.

11

Зверху викладаємо шар перекрученого тіста.

12

Випікаємо у духовці протягом 25-35 хвилин при температурі 180°С.

13

Готове печиво посипаємо цукровою пудрою та відразу у гарячому вигляді розрізаємо на порційні шматочки.

Смачного чаювання!

Інгредієнти

 3 скл. пшеничного борошна
 3 яйця
 125 гр маргарину
 125 гр майонезу
 1 скл. цукру
 ¼ ч. л. соди
 Джем або густе варення – до смаку
 Цукрова пудра – до смаку
 Ванілін

Кроки рецепта

1

Розмякшений маргарин розтираємо виделкою.

2

Відокремлюємо яєчні жовтки від білків і ретельно перетираємо блендером жовтки з цукром до повного розчинення цукру.

3

Додаємо до суміші жовтків та цукру майонез та ванілін, перемішуємо.

4

З'єднуємо приготовлену суміш з розтертим маргарином і також добре перемішуємо до однорідності.

5

Тепер перемішуємо соду з борошном і починаємо поступово додавати борошно у підготовлену суміш яєць, майонезу та маргарину.

6

Замішуємо тісто, воно має вийти досить щільним. Готове тісто відправляємо на 20-30 хвилин у холодильник.

7

Охолоджене тісто починаємо перекручувати через м'ясорубку. Черв'ячки з тіста мають падати на поверхню, яка посипана борошном.

((Тісто можна також натерти на великій тертці – і вийде так званий тертий пиріг. Але у такому випадку потрібно тісто охолоджувати довше або покласти у морозилку))
((А якщо маєте спеціальні шаблони, які можна вставляти у м’ясорубку, то можна отримати печиво у вигляді черв’ячків різної форми та одразу випікати))

8

Застеляємо деко пергаментним папером і змащуємо його вершковим маслом.

9

Трохи обвалюємо черв'ячків з тіста у борошні та викладаємо рівномірно на лист.

10

Змащуємо цей шар густим варенням або джемом.

11

Зверху викладаємо шар перекрученого тіста.

12

Випікаємо у духовці протягом 25-35 хвилин при температурі 180°С.

13

Готове печиво посипаємо цукровою пудрою та відразу у гарячому вигляді розрізаємо на порційні шматочки.

Печиво на майонезі через м’ясорубку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору