Макарони по-флотськи

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування20 хвЗагальний час35 хв

Макарони по-флотськи – це проста й апетитна страва. Якщо немає часу на готування, макарони по-флотськи – це ваш варіант смачно та ситно нагодувати родину. Для приготування використовують різний фарш, усе залежить від ваших уподобань.

 450 гр макаронів
 500 гр м’ясного фаршу
 2 ріпчастих цибулі
 1 морква
 70 мл рослинної олії
 Сіль
 Перець чорний мелений
1

Перекладаємо фарш на розігріту з олією сковорідку. Солимо та перчимо. Готуємо за помірного нагрівання, час від часу перевертаючи.

2

Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками.

3

Коли фарш посвітліє, додаємо до нього подрібнену цибулю.

4

Моркву натираємо теркою і перекладаємо у сковорідку. Періодично перевертаючи, готуємо до повної готовності.

5

Відварюємо макарони. У воду попередньо наллємо 1-2 столові ложки олії.

6

Готові макарони відкидаємо на друшляк та перекладаємо у велику миску. Додаємо до макаронів по-флотськи м'ясну засмажку та перемішуємо.

7

Перекладаємо макарони по-флотськи у сковорідку та прогріваємо усе разом приблизно 5-7 хвилин.

8

Подаємо з зеленню, кетчупом або гірчицею.

Макарони по-флотськи – смачні рецепти

Крім класичних, макарони по-флотськи можна приготувати зі смаженим або вареним м’ясом, тушонкою, печінкою, сиром, ковбасою або шинкою.

Дуже смачно заправляти макарони по-флотськи томатним соусом, розтопленим вершковим маслом. 

Вегетаріанські макарони по-флотськи

Веганські макарони по-флотськи смакують з морепродуктами, грибами або з тушкованими овочами – кабачками, баклажанами, помідорами.

Макарони по-флотськи з домашнім сиром, солоним або солодким – чудова апетитна страва нашвидкуруч.

Інгредієнти

 450 гр макаронів
 500 гр м’ясного фаршу
 2 ріпчастих цибулі
 1 морква
 70 мл рослинної олії
 Сіль
 Перець чорний мелений

Кроки рецепта

1

Перекладаємо фарш на розігріту з олією сковорідку. Солимо та перчимо. Готуємо за помірного нагрівання, час від часу перевертаючи.

2

Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками.

3

Коли фарш посвітліє, додаємо до нього подрібнену цибулю.

4

Моркву натираємо теркою і перекладаємо у сковорідку. Періодично перевертаючи, готуємо до повної готовності.

5

Відварюємо макарони. У воду попередньо наллємо 1-2 столові ложки олії.

6

Готові макарони відкидаємо на друшляк та перекладаємо у велику миску. Додаємо до макаронів по-флотськи м'ясну засмажку та перемішуємо.

7

Перекладаємо макарони по-флотськи у сковорідку та прогріваємо усе разом приблизно 5-7 хвилин.

8

Подаємо з зеленню, кетчупом або гірчицею.

Макарони по-флотськи

1 думки про “Макарони по-флотськи”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору