Домашнє морозиво

морозиво
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко

Ну хто ж відмовиться від морозива – справжнього, домашнього! Розказуємо, як зробити морозиво в домашніх умовах – рецепт класичний, простий і надійний! Морозиво зовсім не таке, що розпливається й перетворюється на білу водичку невідомого походження. А якщо спекти хрусткі вафельні ріжки за нашим рецептом і наповнити їх морозивом – що може бути смачніше!

 500 гр молока
 150 гр цукру
 3 яйця
 150 мл вершків
1

Збиваємо яйця з цукром – до розчинення цукру, до піни навіть не потрібно.

2

Нагріваємо молоко до 50-60°С та додаємо яєчну суміш.

3

На невеличкому вогні варимо наше майбутнє морозиво, ретельно помішуючи. До кипіння не доводимо, проте, як тільки суміш почне трохи густіти, виключаємо.

4

Охолоджуємо при кімнатній температурі й додаємо вершки.

5

Перекладаємо домашнє морозиво у форму й ставимо у морозилку.

6

Через півгодини форму виймаємо і перемішуємо морозиво. Робимо ще такі перемішування 3-4 рази.

7

Почекаємо ще 8-9 годин і смакуємо з варенням, фруктовим сиропом, свіжими ягодами.

КатегоріяКухня

Інгредієнти

 500 гр молока
 150 гр цукру
 3 яйця
 150 мл вершків

Кроки рецепта

1

Збиваємо яйця з цукром – до розчинення цукру, до піни навіть не потрібно.

2

Нагріваємо молоко до 50-60°С та додаємо яєчну суміш.

3

На невеличкому вогні варимо наше майбутнє морозиво, ретельно помішуючи. До кипіння не доводимо, проте, як тільки суміш почне трохи густіти, виключаємо.

4

Охолоджуємо при кімнатній температурі й додаємо вершки.

5

Перекладаємо домашнє морозиво у форму й ставимо у морозилку.

6

Через півгодини форму виймаємо і перемішуємо морозиво. Робимо ще такі перемішування 3-4 рази.

7

Почекаємо ще 8-9 годин і смакуємо з варенням, фруктовим сиропом, свіжими ягодами.

Домашнє морозиво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори