Домашній пломбір з вафлями
Літо – це саме той час для освіжаючих напоїв та холодного і водночас смачного морозива, яке приносить задоволення. Більшість віддають перевагу домашньому приготуванню десерту. Одним з найпоширеніших залишається пломбір, який відзначається насиченим смаком та ароматом. Існують безліч рецептів його приготування. Ми підготували рецепт домашнього пломбіру, який вам однозначно сподобається.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Інгредієнти:
- 250 g згущеного молока
- 650 g вершків 33%
- коржі вафель
Кроки приготування
Спосіб приготування:
- Спочатку варто збити вершки, поступово додаючи до них згущене молоко.
- Якщо вам подобається солодке морозиво, то додавайте більше згущеного молока. Якщо ви поціновувач відносно несолодких смаків, тоді додавайте менше.
- Рівномірно викладіть отриману масу на вафлю.
- Зверху можете посипати натертим шоколадом або подрібненим печенням Орео.
- Накрийте морозиво зверху ще однією вафлею.
- Розріжте на невеликі шматки та покладіть морозиво у морозильну камеру на декілька годин.
- Перед подаванням до столу або ж споживанням, покладіть у холодильник, щоб воно трохи стало м’якшим.