blank

Домашній пломбір з вафлями

blank

Домашній пломбір з вафлями

Літо – це саме той час для освіжаючих напоїв та холодного і водночас смачного морозива, яке приносить задоволення. Більшість віддають перевагу домашньому приготуванню десерту. Одним з найпоширеніших залишається пломбір, який відзначається насиченим смаком та ароматом. Існують безліч рецептів його приготування. Ми підготували рецепт домашнього пломбіру, який вам однозначно сподобається.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти:

  • 250 g згущеного молока
  • 650 g вершків 33%
  • коржі вафель

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • Спочатку варто збити вершки, поступово додаючи до них згущене молоко.
  • Якщо вам подобається солодке морозиво, то додавайте більше згущеного молока. Якщо ви поціновувач відносно несолодких смаків, тоді додавайте менше.
  • Рівномірно викладіть отриману масу на вафлю.
  • Зверху можете посипати натертим шоколадом або подрібненим печенням Орео.
  • Накрийте морозиво зверху ще однією вафлею.
  • Розріжте на невеликі шматки та покладіть морозиво у морозильну камеру на декілька годин.
  • Перед подаванням до столу або ж споживанням, покладіть у холодильник, щоб воно трохи стало м’якшим.
Прокрутка до верху