Пухкі круасани зі згущеним молоком
Круасани – це пухка та ароматна французька випічка, яка відома на весь світ. Створити подібні - доволі непросто. Ми підготували рецепт ароматних та пухких круасанів зі згущеним молоком, які готуються швидко. Мінімум сил, часу та продуктів – те, що треба! Ці круасани стануть відмінним десертом до чаю та кави. Аромат випічки ще довго кружлятиме у вашому домі.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Інгредієнти:
- 500 g дріжджового листкового тіста
- 1 яйце
- 100-150 g вареного згущеного молока
- борошно
- рослинна олія
Кроки приготування
Спосіб приготування:
- Завдяки готовому листковому тісту, ви витрачаєте набагато менше зусиль та часу на приготування. Звичайно, ви також можете приготувати його самотужки.
- Перед приготуванням, розморозьте листкове тісто.
- Посипте робоче місце борошном. Розкачайте тісто у прямокутну форму, товщина якого 3-5 мм.
- Розріжте прямокутник на акуратні та рівномірні трикутники, низ яких сягає 5 см.
- На кожен трикутник викладіть небагато вареного згущеного молока – близько 1 чайної ложки.
- Скрутіть листкове тісто у рогалики, починаючи з широкого боку трикутника.
- Розігрійте духовку до 200 °С. Деко для випікання застеліть пергаментом та змастіть оливковою олією.
- Викладіть круасани на деко та залиште настоятися ще 30-40 хвилин при кімнатній температурі.
- Збийте яйце та змастіть ним круасани.
- Випікайте їх протягом 20 хвилин при температурі 180 °С до утворення рум’яної скоринки.
- Зверху посипте пудрою або злегка полийте шоколадом.
- Пухкі та ароматні круасани зі згущеним молоком готові!