blank

Пухкі круасани зі згущеним молоком

blank

Пухкі круасани зі згущеним молоком

Круасани – це пухка та ароматна французька випічка, яка відома на весь світ. Створити подібні - доволі непросто. Ми підготували рецепт ароматних та пухких круасанів зі згущеним молоком, які готуються швидко. Мінімум сил, часу та продуктів – те, що треба! Ці круасани стануть відмінним десертом до чаю та кави. Аромат випічки ще довго кружлятиме у вашому домі.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 1 година 5 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 1 година 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти:

  • 500 g дріжджового листкового тіста
  • 1 яйце
  • 100-150 g вареного згущеного молока
  • борошно
  • рослинна олія

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • Завдяки готовому листковому тісту, ви витрачаєте набагато менше зусиль та часу на приготування. Звичайно, ви також можете приготувати його самотужки.
  • Перед приготуванням, розморозьте листкове тісто.
  • Посипте робоче місце борошном. Розкачайте тісто у прямокутну форму, товщина якого 3-5 мм.
  • Розріжте прямокутник на акуратні та рівномірні трикутники, низ яких сягає 5 см.
  • На кожен трикутник викладіть небагато вареного згущеного молока – близько 1 чайної ложки.
  • Скрутіть листкове тісто у рогалики, починаючи з широкого боку трикутника.
  • Розігрійте духовку до 200 °С. Деко для випікання застеліть пергаментом та змастіть оливковою олією.
  • Викладіть круасани на деко та залиште настоятися ще 30-40 хвилин при кімнатній температурі.
  • Збийте яйце та змастіть ним круасани.
  • Випікайте їх протягом 20 хвилин при температурі 180 °С до утворення рум’яної скоринки.
  • Зверху посипте пудрою або злегка полийте шоколадом.
  • Пухкі та ароматні круасани зі згущеним молоком готові!
Прокрутка до верху