blank

Какао на молоці

Як правильно приготувати смачне какао

Для приготування справжнього какао на молоці потрібен натуральний якісний какао-порошок без цукру та будь-яких додаткових домішок.

Якщо готуєте для дітей, то у рецепті приготування какао на молоці кількість цукру можна збільшити. А дорослим можна додати до какао кілька крапель кавового лікеру або коньяку. 

Рецепт какао на молоці з вершками

Щоб приготувати какао з молоком з особливо насиченим смаком, можна додати більше какао-порошку. Какао з молоком подають гарячим, тому напій чудово зігріває в холодну пору.

А у літню спеку смакує холодне какао на молоці, яке можна прикрасити шапкою зі збитих вершків або подати з морозивом.

blank

Какао на молоці

Думаєте, що какао на молоці тільки для дітей? Наша порада: готуйте велику порцію на всіх, адже ароматний напій за рецептом, як приготувати какао з молоком, сподобається і дорослим. Особливо якщо додати зефір.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 4 tsp цукру
  • 5 l какао
  • 2 cups молока
  • 0.5 tsp екстракту ванілі
  • Зефір (маршмеллоу)

Кроки приготування

  • У склянку насипаємо цукор та какао-порошок, ретельно перемішуємо.
  • Закип’ятимо молоко та розведемо сухі інгредієнти у невеликій кількості молока.
  • Шоколадну масу ідеально розмішаємо та тонкою цівкою вливаємо в гаряче молоко, весь час перемішуємо ложкою.
  • Додаємо ваніль.
  • Перемішуємо какао, наливаємо у гарні чашки або фужери та прикрашаємо зефірками маршмеллоу.
Прокрутка до верху