Як правильно приготувати смачне какао
Для приготування справжнього какао на молоці потрібен натуральний якісний какао-порошок без цукру та будь-яких додаткових домішок.
Якщо готуєте для дітей, то у рецепті приготування какао на молоці кількість цукру можна збільшити. А дорослим можна додати до какао кілька крапель кавового лікеру або коньяку.
Рецепт какао на молоці з вершками
Щоб приготувати какао з молоком з особливо насиченим смаком, можна додати більше какао-порошку. Какао з молоком подають гарячим, тому напій чудово зігріває в холодну пору.
А у літню спеку смакує холодне какао на молоці, яке можна прикрасити шапкою зі збитих вершків або подати з морозивом.
Какао на молоці
Думаєте, що какао на молоці тільки для дітей? Наша порада: готуйте велику порцію на всіх, адже ароматний напій за рецептом, як приготувати какао з молоком, сподобається і дорослим. Особливо якщо додати зефір.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 4 tsp цукру
- 5 l какао
- 2 cups молока
- 0.5 tsp екстракту ванілі
- Зефір (маршмеллоу)
Кроки приготування
- У склянку насипаємо цукор та какао-порошок, ретельно перемішуємо.
- Закип’ятимо молоко та розведемо сухі інгредієнти у невеликій кількості молока.
- Шоколадну масу ідеально розмішаємо та тонкою цівкою вливаємо в гаряче молоко, весь час перемішуємо ложкою.
- Додаємо ваніль.
- Перемішуємо какао, наливаємо у гарні чашки або фужери та прикрашаємо зефірками маршмеллоу.