Флан
Що таке флан? Флан – це традиційний європейський десерт з дуже давньою історією, який сьогодні набув великої популярності по цілому світу. Готується флан нескладно, а його легка тестура підійде до будь якого сезону. Флан можна готувати у вигляді пирога на крихому тісті чи просто у формах для десерту.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- Крухе тісто
- 1 l молока
- 150 g цукру
- 90 g кукурудзяного крохмалю
- ванільний цукор або ванільний екстракт
- 4 яйця
Кроки приготування
- Закип’ятити молоко разом з ваніллю
- Змішати цукор з крохмалем, додати збиті яйця. Все ретельно вимішати в однорідну масу.
- До маси влити молоко і перемішати.
- Нагріти духовку до 200 градусів. У змащену масло круглу форму з високими стінками викласти розкачане тісто і наколоти його виделкою.
- Вилити молочну суміш поверх тіста.
- Випікати протягом 30-40 хв
- Подавати після повного вистигання