Флан

Флан

Рецепт крухого тіста.

 

Флан

Флан

Що таке флан? Флан – це традиційний європейський десерт з дуже давньою історією, який сьогодні набув великої популярності по цілому світу. Готується флан нескладно, а його легка тестура підійде до будь якого сезону. Флан можна готувати у вигляді пирога на крихому тісті чи просто у формах для десерту.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 1 година 5 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • Крухе тісто
  • 1 l молока
  • 150 g цукру
  • 90 g кукурудзяного крохмалю
  • ванільний цукор або ванільний екстракт
  • 4 яйця

Кроки приготування

  • Закип’ятити молоко разом з ваніллю
  • Змішати цукор з крохмалем, додати збиті яйця. Все ретельно вимішати в однорідну масу.
  • До маси влити молоко і перемішати.
  • Нагріти духовку до 200 градусів. У змащену масло круглу форму з високими стінками викласти розкачане тісто і наколоти його виделкою.
  • Вилити молочну суміш поверх тіста.
  • Випікати протягом 30-40 хв
  • Подавати після повного вистигання
Прокрутка до верху