Десерт з творогу без цукру
Солодке люблять майже всі. Цукерки, тортики, кексики, шоколадки - ці солодощі завжди подають на десерт, щоб завершити трапезу солодким акордом. Утім, солодке може зашкодити вашій фігурі. Відмовитися від смакоти не просто, а допомогти може десерт без цукру, борошна та олії. Ось рецепт десерта без цукру.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 600 g творогу
- 2 яйця
- 1 щіпка ваніліну
- 20 g желатину
- 100 g меду
- 40 g крохмалу
- 500 ml молока
Кроки приготування
- Залийте желатин 100 мл молока та залиште набухати на 10 хвилин.
- Змішайте яйця, крохмаль і трохи молока до однорідної маси. По тому долийте молоко, що залишилося, і перемішайте.
- Поставте суміш на середній вогонь та варіть її, постійно помішуючи. Після того як маса дійде до кипіння, варіть ще хвилину. Коли крем охолоне, додайте мед та ваніль.
- Збийте сир блендером і додайте крем і нагрітий до 60°С желатин. Збийте до однорідної маси.
- Перемістіть масу у форму, накрийте плівкою та поставте у холодильник щонайменше на 6 годин. І ось ваш смачний десерт без цукру - готовий!
- Якщо хочете зробити низькокалорійний десерт дещо солодшим, додайте більше меду. Зверху можна прикрасити частування фруктами чи ягодами.