Манна каша: користь, як правильно зварити
Манну кашу можна варити на воді, молоці або на їхній суміші. Каша на воді багатьом може здатися прісною. Манна каша на молоці більш поживна, смачна та ароматна. […]
Манну кашу можна варити на воді, молоці або на їхній суміші. Каша на воді багатьом може здатися прісною. Манна каша на молоці більш поживна, смачна та ароматна. […]
Ця бобова культура дуже популярна в кулінарії, з неї можна приготувати чимало смачних і поживних страв. Завдяки вишуканим смаковим і дієтичним властивостям, спаржева квасоля популярна у всьому
Печериці – доступні та дуже смачні гриби. Є багато хороших рецептів з шампіньйонами – грибний гуляш та суп, картопляні зрази з грибами та тушкованою капустою, каша гречана
Гуляш – це угорська національна страва, густий суп з тушкованих шматочків м’яса, помідорів, картоплі, цибулі та паприки. Гуляш по-угорськи, тобто у класичному варіанті, належить саме до густих
Тарталетки – невеличкі кошики з тіста, які наповнюють різними начинками. Тарталетки випікають як окремо, так і разом з начинкою. Цю вишукану страву вигадали французькі кулінари. Купувати готові
Новий рік – неймовірний час чудес! Новий рік 2023 – рік Чорного Водяного Кролика або Кота. Догодити символу року – значить спіймати удачу та отримати благословення. Астрологи
Новорічні страви 2023: що потрібно готувати на Новий рік Читати далі »
Креветки мають вишуканий пікантний смак та чудові дієтичні властивості. Безсумнівний плюс креветок полягає в тому, що готуються вони дуже просто і рекордно швидко. Проте, це зовсім не
Як варити креветки: рецепт, тонкощі та секрети Читати далі »
Необов’язково витрачати час і сили на приготування складних гарячих страв до святкового столу. Фантазія допоможе навіть зі звичних продуктів подати смачні гарячі страви на день народження або
Гарячі страви на святковий стіл – смачні та прості Читати далі »
Чизкейк – страва європейської кухні. Це десерт з домашнього або вершкового сиру. Існує безліч варіацій: чизкейк без випічки, запіканка, тістечко суфле. Чизкейк з домашнього сиру за класичним
Глінтвейн – це теплий зігрівальний напій з вина з додаванням спецій, фруктів і прянощів. З початком холодів в меню всіх ресторанів з’являється цей напій. Але глінтвейн можна
Капуста – один з найпоширеніших овочів у нашому меню, без якого не обходяться багато страв. Але господині квасять капусту значно частіше, ніж готують з неї їжу. А
Для більшості з нас кіноа є новою, абсолютно незнайомою культурою. Однак історія підтверджує її існування протягом багатьох тисячоліть. Кіноа використовували ще племена стародавніх індіанців, що мешкали на
Кіноа: що це за крупа, користь і шкода, як готувати Читати далі »