Вареники з капустою

Вареники з капустою
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка1 год 30 хвПриготування15 хвЗагальний час1 год 45 хв

Домашні вареники – це дуже проста, але смачна й ситна їжа. Начинку можна підбирати на свій смак, в результаті отримуючи другу страву або десерт. Сьогодні у нас в смачних рецептах пісних страв перший варіант – спробуємо приготувати ароматні й ніжні вареники з квашеною капустою. Гарантовано смачні!

 400 гр тушкованої капусти
 350 гр борошна
 1 яйце
 200 мл води
 2 цибулини
 3 ст. л. олії
 100 гр вершкового масла
 сіль,кріп,чорний перець
1

Крок 1
Для начинки, якщо у вас немає тушкованої капусти, найкраще взяти квашену капусту, залити холодною водою на півгодини. Добре відцідити й тушкувати з цибулею.

2

Крок 2
Тісто на вареники з капустою зробимо так: у просіяне борошно додаємо воду, щіпку солі, воду й замішуємо м’яке еластичне тісто.

3

Крок 3
Поки тісто трошки відпочиває, приготуємо засмажку з цибульки для вареників з капустою. Для цього цибулю накришимо дрібно або кільцями та обсмажимо на олії з додаванням вершкового масла.

4

Крок 4
Тоненько розкачуємо тісто для вареників з капустою, вирізаємо кружальця.

5

Крок 5
Викладаємо на вареники тушковану капусту й гарненько заліплюємо.

6

Крок 6
У каструлю з кип’ячою водою кидаємо щіпку солі й наші вареники з капустою. Варимо 3-4 хвилини після того, як закиплять.

7

Крок 7
Викладаємо варенички у миску, перемішуючи з підсмаженою цибулею.
Свіжа зелень й сметана слугуватимуть вдалим доповненням цієї домашньої їжі.

Інгредієнти

 400 гр тушкованої капусти
 350 гр борошна
 1 яйце
 200 мл води
 2 цибулини
 3 ст. л. олії
 100 гр вершкового масла
 сіль,кріп,чорний перець

Кроки рецепта

1

Крок 1
Для начинки, якщо у вас немає тушкованої капусти, найкраще взяти квашену капусту, залити холодною водою на півгодини. Добре відцідити й тушкувати з цибулею.

2

Крок 2
Тісто на вареники з капустою зробимо так: у просіяне борошно додаємо воду, щіпку солі, воду й замішуємо м’яке еластичне тісто.

3

Крок 3
Поки тісто трошки відпочиває, приготуємо засмажку з цибульки для вареників з капустою. Для цього цибулю накришимо дрібно або кільцями та обсмажимо на олії з додаванням вершкового масла.

4

Крок 4
Тоненько розкачуємо тісто для вареників з капустою, вирізаємо кружальця.

5

Крок 5
Викладаємо на вареники тушковану капусту й гарненько заліплюємо.

6

Крок 6
У каструлю з кип’ячою водою кидаємо щіпку солі й наші вареники з капустою. Варимо 3-4 хвилини після того, як закиплять.

7

Крок 7
Викладаємо варенички у миску, перемішуючи з підсмаженою цибулею.
Свіжа зелень й сметана слугуватимуть вдалим доповненням цієї домашньої їжі.

Вареники з капустою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори