На Різдво/Святвечір

Салат з буряка – красивий та корисний

Салат з буряка – закуска найшвидша в приготуванні, до того ж корисна та малокалорійна. Але простота готування салату з буряка не означає банальність смаку. Неодмінно переконайтеся самі!

Салат з буряка – красивий та корисний Читати далі »

Узвар – рецепт смачного та корисного різдвяного напою

Давайте навчимося готувати справжній смачний різдвяний узвар! Адже узвар із сухофруктів разом із пшеничною кутею – дві найголовніші страви різдвяного столу.

Узвар – рецепт смачного та корисного різдвяного напою Читати далі »

Тісто на вареники

Коли ви думаєте, як замісити тісто на вареники, орієнтуєтеся на власний смак. Радимо простий рецепт, як зробити тісто на вареники – м’яке та еластичне. Можна приготувати вареники з сиром, картоплею, капустою та вишнею або будь-якою іншою начинкою.

Тісто на вареники Читати далі »

тісто на вареники

Холодець

Холодець – рецепт холодної страви із застиглого до желеподібного стану м’ясного бульйону зі шматочками м’яса, яйця, деяких овочів. Холодець можна приготувати практично з будь-якого м’яса – яловичини, зі свинини, холодець з індички, холодець з курки з желатином. У рецепті використовуються ті частини туші, в яких багато желеподібних речовин – холодець зі свинячих ніжок або голови, рульки, курячих лапок. Ось справжній смачний холодець за українським рецептом.

Холодець Читати далі »

blank

Рецепт шуби класичний

Звичайно, дехто готує салат шуба по-новому: печінка тріски під шубою, камбала під шубою або з морквою по-корейськи, куряче філе під шубою, є салат шуба – рецепт української кухні. Пропонуємо рецепт шуби класичний – перевірений часом та прискіпливим смаком!

Рецепт шуби класичний Читати далі »

blank

Штолен

Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт штоллена і не знаєте на чому зупинитись – можете сміливо припиняти пошуки, тому що ви його знайшли! Домашній рецепт штоллена – цієї фантастичної різдвяної випічки підкорить вас раз і назавжди.

Штолен Читати далі »

штолен

Голубці з картоплі

Дуже давня страва, до сьогодні популярна на кухнях багатьох господинь. В деяких регіонах України голубці з картоплею входять до дванадцяти різдвяних страв. Ідеально пасують до посту, а якщо ви хочете зробити смак страви делікатнішим – додайте у начинку попередньо відварені та підсмажені білі гриби або подавайте голубці з картоплею политими грибним соусом.

Голубці з картоплі Читати далі »

Голубці з картоплі

Голубці

Класика української кухні, всім нам добре знайома з раннього дитинства. Не скажемо, що це найшвидша у приготуванні страва, але при певному досвіді та навиках, приготування голубців не видається складним. Потрібно правильно вибрати капусту, вона не повинна мати надто грубих листів. Найкраще підійде сорт капусти з білими пласкуватими головками.

Голубці Читати далі »

Голубці

Картопля запечена з розмарином

Дуже вдалий рецепт, якщо ви бажаєте приготувати щось швидке, смачне, духмяне і з інгредієнтів, що завжди під рукою. Ідеальний снек, гарнір до м’ясних та овочевих страв, наприклад до курки з часником (посилання в кінці рецепта) чи просто основна страва. Якщо маєте свіжий розмарин – він духмяніший, але ідеально підійде і сушений.

Картопля запечена з розмарином Читати далі »

картопля і розмарин

Ідеальний картопляний салат

Картопляний салат – ваша паличка-виручалочка, коли потрібно швидко приготувати смачну, поживну і невибагливу страву. Наш рецепт картопляного салату ідеальний і універсальний : нейтральний смак картоплі доповнений пряним смаком діжонської гірчиці, легкою кислинкою цитрини та свіжістю молодого кропу, а пасуватиме він і як гарнір, і як окрема страва.

Ідеальний картопляний салат Читати далі »

картопляний салат

Квашена капуста

Все, що вам потрібно, або смачна квашена капуста з явилась на вашому столі – білокачанна капуста, сіль, великий посуд та кілька днів. Дуже смачно квасити капусту відразу з морквою чи кмином. Немає необхідності квасити капусту у великих кількостях на всю зиму, з часом вона втрачає хрумкість і стає надто кислою, та й зі зберіганням більше клопоту.

Квашена капуста Читати далі »

квашена капуста

Дуже смачні мариновані печериці за 10 хв

Печериці готуються і маринуються у власному соці без додавання води. Спеції, часник, гірчиця в зернах роблять їх дуже смачними і запашними. Магазинні печериці ніяк не зрівняються з цією смакотою. Швидко мариновані печериці за 10-15 хвилин, можна їсти як відразу, так і через тиждень-два. В нас вони розлітаються, як насіння під час балачок, непомітно тарілка стає пустою.

Дуже смачні мариновані печериці за 10 хв Читати далі »

blank
Прокрутити вгору