Що може бути краще за склянку кислуватого, освіжаючого і прохолодного лимонаду жарким літнім днем? Нічого. А приготувати його зовсім просто. Ви легко можете приготувати великий дзбанок чи банку лимонаду і тримати його в холодильнику, завжди під рукою.
Довести воду до кипіння, зняти з вогню, всипати цукор і почекати поки він розчиниться
Тим часом витиснути сік з лимонів
В посудину для лимонаду влити лимонний сік, додати воду з цукром, дати охолонути і поставити в холодильник на 2 години
При бажанні, подавати з льодом та м’ятою
Інгредієнти
Кроки рецепта
Довести воду до кипіння, зняти з вогню, всипати цукор і почекати поки він розчиниться
Тим часом витиснути сік з лимонів
В посудину для лимонаду влити лимонний сік, додати воду з цукром, дати охолонути і поставити в холодильник на 2 години
При бажанні, подавати з льодом та м’ятою