Лимонад

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування15 хвЗагальний час25 хв

Що може бути краще за склянку кислуватого, освіжаючого і прохолодного лимонаду жарким літнім днем? Нічого. А приготувати його зовсім просто. Ви легко можете приготувати великий дзбанок чи банку лимонаду і тримати його в холодильнику, завжди під рукою.

 1 л негазованої води
 3 лимони
 180 гр цукру
 м’ята (факультативно)
1

Довести воду до кипіння, зняти з вогню, всипати цукор і почекати поки він розчиниться

2

Тим часом витиснути сік з лимонів

3

В посудину для лимонаду влити лимонний сік, додати воду з цукром, дати охолонути і поставити в холодильник на 2 години

4

При бажанні, подавати з льодом та м’ятою

Інгредієнти

 1 л негазованої води
 3 лимони
 180 гр цукру
 м’ята (факультативно)

Кроки рецепта

1

Довести воду до кипіння, зняти з вогню, всипати цукор і почекати поки він розчиниться

2

Тим часом витиснути сік з лимонів

3

В посудину для лимонаду влити лимонний сік, додати воду з цукром, дати охолонути і поставити в холодильник на 2 години

4

При бажанні, подавати з льодом та м’ятою

Лимонад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору