
Приготувати галушки досить нескладно, а подати їх до столу можна по-різному. Наприклад, полтавські галушки замішують на кефірі, відварюють у воді або готують галушки на парі. А далі все найцікавіше тільки починається – потрібно приготувати оригінальну засмажку з підчеревини, вареної курки, цибулі, моркви, бульйону й сметани. Галушки з Полтави – дуже апетитний та поживний наїдок!
Суп з галушками можна приготувати на перше. Галушки в суп можна зробити з картоплею або з тіста борошно+яйце. А на друге – картопляні галушки з будь-якою начинкою: м’ясом, тушкованою капустою, підсмаженою шинкою з цибулькою. Досить оригінальна страва, смачніше, ніж просто варена картопля з цибулею та м’ясом. А на десерт солодкі галушки з борошна можна подати зі сметаною, фруктами, ягодами.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…