Торт “Мідний вершник”
Торт “Мідний вершник” з медовими і маковими коржами прекрасно доповнить будь-який святковий стіл. Крем у рецепті – із вареного згущеного молока. Читайте нижче покроковий рецепт.
Торт “Мідний вершник” з медовими і маковими коржами прекрасно доповнить будь-який святковий стіл. Крем у рецепті – із вареного згущеного молока. Читайте нижче покроковий рецепт.
Биточки – це універсальна страва. Її можна робити з будь-якими начинками, які загортають в кульки з картопляного пюре. Биточки можуть служити як гарніром, так і основною стравою.
Історія світової кухні свідчить, що колись кочівники, втомлені від далеких переходів, клали до казана-бограча усі припаси, що
Пікантний бограч: рецепти від давнини до сьогодення Читати далі »