Пиріг з пореєм і беконом

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування25 хвЗагальний час50 хв

Швидкий та простий у приготуванні пиріг з пореєм та беконом. Пиріг з апетитною скоринкою, ніжною начинкою, та дуже ніжним смаком. Для його приготування за цим рецептом вам знадобиться зовсім небагато часу, а от результат потішить вас і ваших рідних.

 250 гр борошна
 140 гр вершкового масла
 2 ст. л. води
 3 цибулини порею
 400 гр бекону
 100 гр тертого сиру
 25 мл свіжих вершків
 перець
 сіль
 3 яйця
1

Розігріваємо духовку до 210°C

2

Замішуємо тісто для пирога: змішуємо вершкове масло з борошном, водою, розкачуємо і викладаємо у форму.

3

Нарізаємо порей. Підрум'янюємо на невеликій кількості вершкового масла.

4

Підрум'янюємо бекон окремо.

5

Перед додаванням до порею ретельно відцідити воду.

6

Готуємо суміш: змішуємо яйця, вершки, сіль і перець.

7

Викладаємо порей та бекон на тісто.

8

Посипаємо тертим сиром і поливаємо сумішшю.

9

Ставимо в духовку на 25 хвилин.

Інгредієнти

 250 гр борошна
 140 гр вершкового масла
 2 ст. л. води
 3 цибулини порею
 400 гр бекону
 100 гр тертого сиру
 25 мл свіжих вершків
 перець
 сіль
 3 яйця

Кроки рецепта

1

Розігріваємо духовку до 210°C

2

Замішуємо тісто для пирога: змішуємо вершкове масло з борошном, водою, розкачуємо і викладаємо у форму.

3

Нарізаємо порей. Підрум'янюємо на невеликій кількості вершкового масла.

4

Підрум'янюємо бекон окремо.

5

Перед додаванням до порею ретельно відцідити воду.

6

Готуємо суміш: змішуємо яйця, вершки, сіль і перець.

7

Викладаємо порей та бекон на тісто.

8

Посипаємо тертим сиром і поливаємо сумішшю.

9

Ставимо в духовку на 25 хвилин.

Пиріг з пореєм і беконом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору