Швидкий та простий у приготуванні пиріг з пореєм та беконом. Пиріг з апетитною скоринкою, ніжною начинкою, та дуже ніжним смаком. Для його приготування за цим рецептом вам знадобиться зовсім небагато часу, а от результат потішить вас і ваших рідних.
Розігріваємо духовку до 210°C
Замішуємо тісто для пирога: змішуємо вершкове масло з борошном, водою, розкачуємо і викладаємо у форму.
Нарізаємо порей. Підрум'янюємо на невеликій кількості вершкового масла.
Підрум'янюємо бекон окремо.
Перед додаванням до порею ретельно відцідити воду.
Готуємо суміш: змішуємо яйця, вершки, сіль і перець.
Викладаємо порей та бекон на тісто.
Посипаємо тертим сиром і поливаємо сумішшю.
Ставимо в духовку на 25 хвилин.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Розігріваємо духовку до 210°C
Замішуємо тісто для пирога: змішуємо вершкове масло з борошном, водою, розкачуємо і викладаємо у форму.
Нарізаємо порей. Підрум'янюємо на невеликій кількості вершкового масла.
Підрум'янюємо бекон окремо.
Перед додаванням до порею ретельно відцідити воду.
Готуємо суміш: змішуємо яйця, вершки, сіль і перець.
Викладаємо порей та бекон на тісто.
Посипаємо тертим сиром і поливаємо сумішшю.
Ставимо в духовку на 25 хвилин.