Французький хліб, Pain d'Epices, завжди виходить неймовірно ароматним. Пористий, солодкуватий, з легким гречаним запахом, просочений вишуканими запашними прянощами, він залишає довгий і незабутній післясмак. Одним із вирішальних інгредієнтів є натуральний мед.
Нагріваємо 250 г меду на сковороді або у мікрохвильовій печі.
Змішуємо борошно з розпушувачем, цукром і спеціями.
Додаємо теплий мед, розмішуючи дерев'яною ложкою.
Поступово додаємо 2 яйця, а потім трохи теплого молока, щоб перемішати все разом.
Розігріваємо духовку до 160°C.
Виливаємо суміш у добре змащену маслом (використовуйте аркуш паперового рушника) і присипану борошном форму для кексу.
Поставте у духовку і випікайте від 1 до 1 години 15 хвилин.
Виймаємо хліб, коли він повністю охолоне. Зачекайте щонайменше 24 години, перш ніж їсти.
Можна зберігати протягом тижня, загорнувши у фольгу.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Нагріваємо 250 г меду на сковороді або у мікрохвильовій печі.
Змішуємо борошно з розпушувачем, цукром і спеціями.
Додаємо теплий мед, розмішуючи дерев'яною ложкою.
Поступово додаємо 2 яйця, а потім трохи теплого молока, щоб перемішати все разом.
Розігріваємо духовку до 160°C.
Виливаємо суміш у добре змащену маслом (використовуйте аркуш паперового рушника) і присипану борошном форму для кексу.
Поставте у духовку і випікайте від 1 до 1 години 15 хвилин.
Виймаємо хліб, коли він повністю охолоне. Зачекайте щонайменше 24 години, перш ніж їсти.
Можна зберігати протягом тижня, загорнувши у фольгу.