Французький хліб

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування1 годЗагальний час1 год 30 хв

Французький хліб, Pain d'Epices, завжди виходить неймовірно ароматним. Пористий, солодкуватий, з легким гречаним запахом, просочений вишуканими запашними прянощами, він залишає довгий і незабутній післясмак. Одним із вирішальних інгредієнтів є натуральний мед.

 250 гр меду
 250 гр борошна
 100 гр цукрової пудри
 1 пакетик розпушувача
 1 ч. л. пакетик ванільного цукру
 1 ч. л. зеленого анісу
 1 ч. л. імбирного порошку
 1 ч. л. запашного перцю
 1 ч. л. ертого мускатного горіху
 1 ч. л. меленої кориці
 2 шт яйця
 10 скл. молока
1

Нагріваємо 250 г меду на сковороді або у мікрохвильовій печі.

2

Змішуємо борошно з розпушувачем, цукром і спеціями.

3

Додаємо теплий мед, розмішуючи дерев'яною ложкою.

4

Поступово додаємо 2 яйця, а потім трохи теплого молока, щоб перемішати все разом.

5

Розігріваємо духовку до 160°C.

6

Виливаємо суміш у добре змащену маслом (використовуйте аркуш паперового рушника) і присипану борошном форму для кексу.

7

Поставте у духовку і випікайте від 1 до 1 години 15 хвилин.

8

Виймаємо хліб, коли він повністю охолоне. Зачекайте щонайменше 24 години, перш ніж їсти.

9

Можна зберігати протягом тижня, загорнувши у фольгу.

Інгредієнти

 250 гр меду
 250 гр борошна
 100 гр цукрової пудри
 1 пакетик розпушувача
 1 ч. л. пакетик ванільного цукру
 1 ч. л. зеленого анісу
 1 ч. л. імбирного порошку
 1 ч. л. запашного перцю
 1 ч. л. ертого мускатного горіху
 1 ч. л. меленої кориці
 2 шт яйця
 10 скл. молока

Кроки рецепта

1

Нагріваємо 250 г меду на сковороді або у мікрохвильовій печі.

2

Змішуємо борошно з розпушувачем, цукром і спеціями.

3

Додаємо теплий мед, розмішуючи дерев'яною ложкою.

4

Поступово додаємо 2 яйця, а потім трохи теплого молока, щоб перемішати все разом.

5

Розігріваємо духовку до 160°C.

6

Виливаємо суміш у добре змащену маслом (використовуйте аркуш паперового рушника) і присипану борошном форму для кексу.

7

Поставте у духовку і випікайте від 1 до 1 години 15 хвилин.

8

Виймаємо хліб, коли він повністю охолоне. Зачекайте щонайменше 24 години, перш ніж їсти.

9

Можна зберігати протягом тижня, загорнувши у фольгу.

Французький хліб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору