
Гречаники можна готувати як звичайні котлети або тушкувати у різних соусах, тоді вони будуть м’якшими та соковитішими.
Пропорції фаршу та гречки завжди можна варіювати в залежності від уподобань.
Апетитні гречаники подають до столу з різними гарнірами, закусками, картопляним пюре або соусом.
Пісний рецепт домашніх гречаників потішить усіх веганів і вегетаріанців. Замість м’яса – тушкована морква з цибулею, картопляне пюре або натерта сира картопля.
Апетитні пісні гречаники можна приготувати з додаванням грибів. Пісні гречаники в духовці з грибами смачні та поживні, підходять для вегетаріанської кухні.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…