
Для насиченості смаку горох можна розварювати повністю та додатково подрібнити блендером. Або взяти для горохового супу з копченими реберцями горох, що швидко розварюється.
Традиційно гороховий суп з копченими реберцями подають з будь-якими сухариками, грінками – пшеничними або житніми.
Супи з горохом готують на різних бульйонах. Нерідко гороховий суп на копчених реберцях доповнюють ковбасою, сосисками, шинкою, іншими видами копчення.
Варіантом горохового супу з копченими реберцями буде суп, доповнений грибами. Неповторного аромату та смаку надають смажені печериці, лісові гриби.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…