В’ялені помідори є абсолютно самодостатньою закускою. Вони добрі як доповнення до інших страв – м’ясних, рибних, бутербродів, салатів. Багато східних страв містять в’ялені томати – дієтичний хумус, коржики з житнього борошна. Лише невелике доповнення – і салат з курячим філе та в’яленими помідорами набуває яскравого насиченого смаку.
Є чудовий італійський рецепт помідорів на зиму: кип’ятимо 1 л води+0,5 л оцту й кидаємо у розчин порізані помідори. За 3-4 хвилини зливаємо на друшляк. Далі викладаємо помідори у стерилізовану банку, посипаємо кожен шар спеціями, поливаємо оливковою олією й закриваємо. Зберігаємо на холоді.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…
View Comments
Дякую вам велике