Зверніть увагу, чомусь в інтернеті рецептів рибних рулетів не так вже й багато. А це дуже приємна й смачна пісна страва. Можливо, комусь не подобається мудрувати з маленькими рибними кістками, можливо, дехто вважає, що рулети з риби займають багато часу. Давайте спростуймо будь-які сумніви та приготуємо рибні рулети разом з Файними рецептами. Швидко, смачно й красиво – адже саме така мрія у багатьох господарок!
Кухня Українська
Ключове слово рулет з риби
Підготовка 25 хвилинхвилин
Приготування 30 хвилинхвилин
Загальний час 55 хвилинхвилин
Servings 6осіб
Інгредієнти для рецепту
500gрибячого філе
100mlмолока
1яйце
2tbspвершкового масла
2tbspпанірувальні сухарі
1цибулина
2tbspсметани
сіль, чорний перець
Кроки приготування
Крок 1 Хліб залити теплим молоком і залишити на 5-7 хвилин.
Крок 2 Ріпчасту цибулю порізати й обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.
Крок 3 Рибне філе для рулету з риби вимити, обсушити, видалити всі кісточки й нарізати великими шматочками.
Крок 4 Хліб відтиснути, змішати з рибою й цибулею і перекрутити все через м’ясорубку.
Крок 5 Додати яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.
Крок 6 Нагріти духовку до 200° C, деко змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.
Крок 7 Мокрими руками сформувати з маси довгастий рибний рулет і викласти його на деко. Зверху змастити сметаною й запікати 20-25 хвилин.
View Comments
Дякую за смачний рецепт рибного рулету.