Гарячий лаваш одразу ж можна подавати до столу замість хліба, він чудово підходить для чаювання. Що може бути смачніше, ніж вмочати свіжий м’який лаваш у мед або варення!
В узбецькому рецепті пухкого лаваша в домашніх умовах використовується дріжджове тісто.
За вірменським рецептом тонкий лаваш випікають без дріжджів – лише вода, сіль та борошно. Надзвичайно смачним лаваш виходить при випіканні у спеціальній печі-жаровні – глиняному тандирі.
Також є оригінальні рецепти лаваша з житнього, рисового, вівсяного та кукурудзяного борошна.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…
View Comments
Дуже смачний лаваш. Рекомендую.