Борошно просіємо та змішаємо з сіллю.
У широку миску наливаємо теплу воду. Змішуємо її зі свіжими дріжджами до повного розчинення.
Починаємо поступово додавати до дріжджів борошно. Вимішуємо досить м'яке та еластичне тісто. Накриваємо готове тісто для лаваша рушником і залишаємо підходити на 20-30 хвилин.
Викладаємо тісто на робочу поверхню, посипану борошном, і гарненько розминаємо його.
Розділяємо тісто на 5 рівних частин. З кожної частини тіста формуємо кулі та розкачуємо їх в коржі.
В окремий посуд розбиваємо куряче яйце, трохи збиваємо його, а потім додаємо цукор і оливкову олію. Ретельно все перемішуємо.
Добре розігріваємо духовку до 180°С. Приготуємо відповідне деко або форму для запікання та змащуємо олією. Викладаємо підготовлені коржі на деко та злегка розтягуємо їх.
Змащуємо приготованою яєчною сумішшю коржі та випікаємо лаваші близько 5-7 хвилин. Після чого виймаємо їх з духовки та трохи збризнемо звичайною водою, щоб скоринка не була надто твердою.
Повертаємо лаваші в духовку та випікаємо ще близько 5-6 хвилин. І ось пухнастий, м'який і дуже смачний лаваш готовий!