
В’ялені помідори – це чудова закуска, яка додасть пікантності будь-якій страві. Їх можна використовувати в салатах, піцах, пастах та інших стравах. Приготувати в’ялені помідори вдома зовсім нескладно.
В’ялені помідори – це справжній делікатес, який додасть особливого смаку вашим стравам.
В’ялені помідори можна використовувати в різних варіаціях: як самостійну закуску, додаток до салатів, піци, пасти, соусів та навіть основних страв.
Поєднання гірчичної руколи, в’ялених помідорів, пармезану та кедрових горішків – справжній вибух смаку.
Олів’є з в’яленими помідорами – незвичайний варіант класичного салату, який додасть йому пікантності.
Приготуйте традиційний італійський салат з моцарелою, базиліком і в’яленими помідорами.
Для більш насиченого смаку можна додати до в’ялених помідорів свіжий розмарин або лавровий лист.
В’ялені помідори можна сушити не тільки в духовці, але й у сушарці або на сонці.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…
View Comments
Божественний смак!