Закуски

Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця – рецепт з пивом і до пива

Цибулеві кільця з пікантним смаком можна приготувати за цікавим рецептом – для кляру потрібно збити яєчний білок з пивом. Якщо обсмажувати цибулеві кільця просто у борошні, то отримаємо більш суху страву, що нагадує хрусткі чипси.

Рецепт цибуляників

Цибуляники можна приготувати аналогічно кабачковим оладкам. Потрібно дрібно порізати 2-3 цибулини, додати яйце, 2 ст. л. борошна, сіль, перець – має вийти густа маса, й підсмажувати з обох сторін. Ви вже знаєте, як зробити цибулеві кільця й цибуляники, спробуйте цибулю фаршировану. Для цього середину з цибулі обережно вирізаємо. Оболонку, що залишилася відварюємо, наповнюємо начинкою з м’яса або грибів та запікаємо.

Print

Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця в клярі є настільки простою стравою, що про неї часто-густо абсолютно забувають. А між тим, це приємна й поживна закуска просто з нічого. Про велику користь цибулі говорити не потрібно. Крім того цей овоч прикрашує смак численної кількості різноманітних страв. Спробуйте класичний рецепт цибулі в клярі, але трошки покращений. Кляр приготуємо з майонезом, а не сметаною – так хрумкіше і смачніше.
Кухня Європейська
Підготовка 10 хвилин
Приготування 20 хвилин
Загальний час 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 5 цибулин
  • 3 яйця
  • 2 tbsp борошна
  • 2 tbsp майонезу
  • олія для смаження
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Очищаємо й нарізаємо цибулю кільцями завтовшки 0,5 см. Найкраще брати цибулю середніх розмірів, адже велика буде розпадатися при смаженні.
  • Розділяємо порізану цибулю на окремі кільця, солимо, перчимо.
  • В окремий посуд розбиваємо яйця, додаємо майонез, борошно й збиваємо до однорідної маси.
  • У глибокій сковороді розігріваємо олію – стільки, щоб при смаженні цибулеві кільця були повністю зануреними.
  • Вмочуємо порізані цибулеві кільця у кляр, виделкою викладаємо на сковороду й обсмажуємо з обох сторін до золотавої скоринки.
  • Після смаження викладаємо кільця на серветку, щоби позбутися зайвого жиру.
  • Гарно складаємо цибулеві кільця на тарілку, прикрашаємо зеленню й подаємо з різноманітними соусами, свіжими овочами.

View Comments

  • Дякую дуже,нарешті знайшовхорошій рецепт

Recent Posts

Паска на сметані

Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…

7 місяців ago

Паска на згущеному молоці

Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…

7 місяців ago

Паска заварна

Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…

7 місяців ago

Як прикрасити паску?

Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…

7 місяців ago

Шоколадна паска – смачний рецепт

Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…

7 місяців ago

Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…

7 місяців ago