Go Back
цибулеві кільця

Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця в клярі є настільки простою стравою, що про неї часто-густо абсолютно забувають. А між тим, це приємна й поживна закуска просто з нічого. Про велику користь цибулі говорити не потрібно. Крім того цей овоч прикрашує смак численної кількості різноманітних страв. Спробуйте класичний рецепт цибулі в клярі, але трошки покращений. Кляр приготуємо з майонезом, а не сметаною – так хрумкіше і смачніше.
5 з 1 оцінки
Print Pin Rate
Кухня: Європейська
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 5 цибулин
  • 3 яйця
  • 2 tbsp борошна
  • 2 tbsp майонезу
  • олія для смаження
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Очищаємо й нарізаємо цибулю кільцями завтовшки 0,5 см. Найкраще брати цибулю середніх розмірів, адже велика буде розпадатися при смаженні.
  • Розділяємо порізану цибулю на окремі кільця, солимо, перчимо.
  • В окремий посуд розбиваємо яйця, додаємо майонез, борошно й збиваємо до однорідної маси.
  • У глибокій сковороді розігріваємо олію – стільки, щоб при смаженні цибулеві кільця були повністю зануреними.
  • Вмочуємо порізані цибулеві кільця у кляр, виделкою викладаємо на сковороду й обсмажуємо з обох сторін до золотавої скоринки.
  • Після смаження викладаємо кільця на серветку, щоби позбутися зайвого жиру.
  • Гарно складаємо цибулеві кільця на тарілку, прикрашаємо зеленню й подаємо з різноманітними соусами, свіжими овочами.
QR Code linking back to recipe