Очищаємо й нарізаємо цибулю кільцями завтовшки 0,5 см. Найкраще брати цибулю середніх розмірів, адже велика буде розпадатися при смаженні.
Розділяємо порізану цибулю на окремі кільця, солимо, перчимо.
В окремий посуд розбиваємо яйця, додаємо майонез, борошно й збиваємо до однорідної маси.
У глибокій сковороді розігріваємо олію – стільки, щоб при смаженні цибулеві кільця були повністю зануреними.
Вмочуємо порізані цибулеві кільця у кляр, виделкою викладаємо на сковороду й обсмажуємо з обох сторін до золотавої скоринки.
Після смаження викладаємо кільця на серветку, щоби позбутися зайвого жиру.
Гарно складаємо цибулеві кільця на тарілку, прикрашаємо зеленню й подаємо з різноманітними соусами, свіжими овочами.