
Щоб зварити пшеничну кашу на молоці, потрібно закип’ятити молоко з водою у пропорції 3:1 та у кип’ячу суміш всипати 1 склянку промитої крупи. Варити, помішуючи 10-15 хвилин.
Щоб приготувати пшеничну кашу більш рідку, необхідно взяти молока та води більше.
Сухофрукти слід ретельно промити, замочити на 20 хвилин. Потім порізати невеликими шматочками та варити разом з пшеничною кашею – на молоці або воді.
Додаємо вершкове масло, трішки цукру або меду – і смачний сніданок готовий!
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…