Ідеальний соус для риби

Print

Ідеальний соус для риби

Не варто недооцінювати значення соусу, тому що соус здатний повністю змінити смак ваших страв, доповнити їх новими нотками чи сполучити з новими інгредієнтами. Ми пропонуємо ідеальний соус для риби, з ніжною вершковою текстурою, пряним смаком гірчиці та ароматом улюблених трав.
Підготовка 20 хвилин
Приготування 15 хвилин
Загальний час 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 400 ml рідких вершків
  • 20 g вершкового масла
  • 1 tbsp кукурудзяного крохмалю
  • 4 tbsp лимонного соку
  • 1 tbsp гірчиці
  • прованські трави сіль, перець

Кроки приготування

  • Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати лимонний сік
  • Додати вершки та гірчицю, добре розмішати
  • Додати сіль, перець та щіпку прованських трав
  • Готувати приблизно 5 хв на малому вогні, тоді додати кукурудзяний крохмаль попередньо розведений в невеликій кількості холодних вершків чи молока, щоби уникнути утворення грудочок. Готувати ще хвилину і зняти з вогню.
  • Подавати з рибними стравами або з телятиною.

Recent Posts

Паска на сметані

Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…

7 місяців ago

Паска на згущеному молоці

Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…

7 місяців ago

Паска заварна

Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…

7 місяців ago

Як прикрасити паску?

Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…

7 місяців ago

Шоколадна паска – смачний рецепт

Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…

7 місяців ago

Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…

7 місяців ago