Краще готувати запечену скумбрію не повністю розморожену, а трохи підморожену. Так її легше різати, а страва набуває приємного смаку.
Щоб запечена скумбрія вийшла особливо смачною, не потрібно її дуже мити. Краще після миття швидко обтерти паперовою серветкою, від надлишку води риба розкисає.
Рецепти фаршированої скумбрії, запеченої в духовці, різноманітні і кожен по-своєму цікавий та смачний.
Скумбрія, запечена в духовці у фользі, може мати кілька варіантів: з картоплею, цибулею, болгарським перцем, помідорами, сиром та грибами.
За формою оброблення риби можна приготувати різні страви: скумбрія запечена шматочками в духовці, запечене філе скумбрії або ціла тушка запеченої скумбрії.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…