
Є багато думок, як правильно готувати класичну уху – юшку з риби. Хтось вважає, що рецепт смачної ухи може бути лише з кількох сортів риби – упереміш або в кілька прийомів.
Наприклад, спочатку відварюють дрібну рибу, а потім у цьому бульйоні готують дорогу та більш смачну.
Рибна уха, рецепт приготування якої включає зміну трьох порцій риби, називається потрійною. Уха царська готується на курячому або грибному бульйоні.
Осібно стоїть юшка рибальська на багатті – це вам не звичайна рибна уха в домашніх умовах.
Проте, сьогодні досить популярна навіть рибна уха з консервів, яка підкуповує простотою та бюджетним способом приготування.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…