
Цей рецепт малосольних огірків досить швидкий і має деякі відмінності: огірки намочувати не потрібно, а часнику беремо вдвічі більше. Всі інгредієнти вкладаємо у банку, всипаємо сіль і заливаємо окропом. Як охолонуть, ставимо банку у холодильник, малосольні огірки будуть готові через 15-20 годин. Проте хрумкотіти вони будуть трішки менше, ніж при холодній заливці.
Дуже хрумкотіти такі малосольні огірки не будуть, але час маринування мінімальний. 1 кг огірків нарізаємо часточками, вкладаємо у пакет або каструлю, додаємо подрібнені 2 головки часнику, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. олії, 1 ч. л. яблучного оцту, 1 ч. л. цукру, порізаний кріп. Перемішуємо – за півгодини малосольні огірки готові! Для пікантного смаку спробуйте додати 1/4 ч. л. сухої гірчиці.
Якщо огірки трохи полежали, можна витримати їх 2-3 години у холодній воді. Зелень і часник нарізаємо, перець горошком розчавлюємо ножем і вкладаємо у міцний пакет або для запікання. Вкладаємо огірки, посипаємо сіллю, перемішуємо інгредієнти. За ніч малосольні огірки будуть готові. На 1 кг огірків: 1 ст. л. солі, 1 головка часнику, перець духмяний та гострий – по 4-5 штук, листя вишні, смородини, базиліку, кріп.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…