Якщо ви дізнаєтеся, що таке кускус, то, мабуть, здивуєтеся. Насправді кускус – це не крупа, а подоба маленьких макарончиків. Адже роблять класичний кус-кус з вологого борошна та манки, формуючи невеликі гранули й просіваючи їх через сито. Дрібні часточки йдуть на повторну обробку, а готові гранули сушать. Зрозуміло, сьогодні виробництво кускусу механізовано, але подекуди, відповідно до традицій, його продовжують готувати вручну.
Сьогодні є безліч смачних рецептів, як приготувати кус-кус: з грибами, твердим сиром, сухофруктами, цукатами. Використовують кускус для перших страв, приготування салатів, витончених десертів. Кус-кус з овочами в мультиварці можна приготувати ще простіше, каша кускус виходить надзвичайно м’якою й розсипчастою. Як готувати кашу кус-кус? Зовсім простий рецепт на піст: запарити окропом або відварити протягом 1-2 хвилин.
Перш як приготувати кашу кус-кус, враховуйте – кус-кус досить калорійний продукт, незважаючи на те, що виготовляють його з пшениці твердих сортів. Така собі манка у борошні!
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…
View Comments
Легкий і смачний рецепт кус-кусу.
Мені дуже сподобався ваш сайт.А особливо страви смак відмінний 10/10
😀